2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساده همیشه زیباستمتاسفانه خانمهایی که خیلی به خودشون میرسن همیشه تو چشم مردای هیزن و مرداهم همیشه فک ...

آره درست میگی

دقت میکنم ب حرفت و فکر میکنم میبینم همینه

پس ساده باشم چی؟ اصلا ب چشم میام؟

آره درست میگیدقت میکنم ب حرفت و فکر میکنم میبینم همینهپس ساده باشم چی؟ اصلا ب چشم میام؟

شما قرار نیست به چشم عموم بیاین همه با انگشت نشونتون بدن که

شما لباسای تو ویترین و ببین همیشه تو دیدن و برای جذب مشتری مغازن همیشه جلو چشن و همه نظر میدن

ولی وقتی داخل مغازه میشی صاحب مغازه یه کار دیگه که پشت ویترین نزاشته رو پهن میکنه دل و میبره

سعی کن نگاه خودم و میگم ساده باش ساده زیبا برای خودت برس و زیبا و زیبا برای خودت باش نه دید مردم و عموم

شما قرار نیست به چشم عموم بیاین همه با انگشت نشونتون بدن کهشما لباسای تو ویترین و ببین همیشه تو دیدن ...

خیلی خوب صحبت کردی

مشکل اعتماد بنفسه

اونو باید درست کنم

اصن این حرفم اشتباه بود خلاف حرف خدا بود حتی

جنبه ی منفی دیگم داره اینکه اعتماد بنفسم کمه

خیلی خوب صحبت کردیمشکل اعتماد بنفسهاونو باید درست کنماصن این حرفم اشتباه بود خلاف حرف خدا بود حتیجنب ...

ضعف اعتماد به نفس بیشتر ادمها از مقایسه کردن با دیگران بوجود میاد

مثلا یه دوستی داری ده تا دوست پسر داره همیشه هم بخودش میرسه بعد شما میگی حتما من سادم سبکم چهرم بخاطره اونه کسی سمتم نمیاد من مثل اون شم اما قافل که چه اتفاق های بدی میتونه جلوت سبز بشه

در کل ساده گی زیباترین بوده و هست

واص تقویت اعتماد ب نفس کتاب بخون اگه میتونی ورزش کن تو اجتماع بیشتر بچرخ

چند سالتونه؟؟