2777
2789

ما قراره آخر این ماه اسباب کشی کنیم من چند وقته خورد خورد کمی وسایل میخرم برا خونه جدیدمون این خونه رو شراکتی با مادرشوهرم خریدیم و اولین خونه ی خودمونه و تا حالا خونه از خودمون نداشتیم 

شوهرم این ماه که حقوقشو گرفت کلش رو ریخت به کارت من تا برم خریدامو کنم بهش هم گفته بودم خریده ام زیاده حالا دیروز رفتم از بازار وسیله خریدم فقط یه کار اشتباهی که کردم قیمت هاشور رو بیشتر گفتم به همسرم تا بتونم کمی از پول باقیمانده رو پس انداز کنم برا خودم مثلاً کل خریدام شد ۸ تومن من ۱۲ تومن براش حساب کردم 

اونم گفت مبارکت باشه ولی به نظرت واجب بود تو این شرایطمون به این چیزای غیر ضروری اینهمه پول بدی بعد منم کمی گریه کردم که عوض مبارکت باشه گفتنته من کلی ذوقشو داشتم و فلان.شام پختم خودم نخوردم زودتر از همسرم و دخترم هم خوابیدم و اصلا باهاش از دیشب حرف نزدم اونم عوض عذر خواهی متقابلاً با من حرف نمیزنه😐راستی گفت خریدارو به مامانم نشون نده 

خیلی اعصابم خورده

خدا⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباهت این بود ک دست میشو گرفتی .باید همراهی میکردی الکی ک راضیش کنی

مثلا ذوق خونه جدیدمونو دارم همه خریدا رو نکردم واجبا رو گرفتم

مردیک حقوقشون میزنه ب کارتت مرد خوبیه

هواشو داشته باش.خب مامانش بفهمه میگ زنت ۱۲تومن وسیله گرفته اگ صرفه جویی میکرد کل خونه رو میتونستی خودت بگیری

یهو هم ۴تومن کشیدی روش لااقل ۲تومن 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بستگی داره شما چی خریده باشید اگ واقعا غیر ضروری بوده باشه حق داره اگ نه لازم بوده نسبت ب شرایط حق ب ...

روتختی برا دخترم 

روتختی برا خودمون(داشتیم یکی دیگه تازه خریده بودم)

رومیزی از این سنگ دوزی ها 

جا ادویه ای 

دوسه تا هم بانکه سرامیکی 

کمی هم خرت و پرت اینجوری

خدا⁦♥️⁩
خونه دو طبقه هست یه طبقه برا ما یه طبقه برا مادرش

مبارکتون باشه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
روتختی برا دخترم روتختی برا خودمون(داشتیم یکی دیگه تازه خریده بودم)رومیزی از این سنگ دوزی ها جا ادوی ...

بستگی داره حقوق همسرتون چقدر باشه به هرحال هرکس خونه میخره یجورایی از نظر نقدینگی صفر میشه این خریدارو میتونستید تو دوماه اینا بخرید ک کمتر فشار بیاد یا قسطی برمی‌داشتید 

بعد یک سئوال اون چهار تومن بابت پس انداز که گفتید میخواید چیکار کنید مثلا ی مبلغی بشه تو شیش ماه طلایی چیزی بخرید یا چی از صحبت هاتون معلومه خودتون سرکار نمیرید میخواید بگید اون پول از کجا اومد 

بستگی داره حقوق همسرتون چقدر باشه به هرحال هرکس خونه میخره یجورایی از نظر نقدینگی صفر میشه این خریدا ...

نه ریختم تو کارت دیگه که شوهرم از وجودش خبر نداره قرار بود مهرماه پارسال هم برم سرکار که دیدم باردارم نتونستم 

بالاخره آدم پول مخفی داشته باشه خوبه دیگه

خدا⁦♥️⁩
نه ریختم تو کارت دیگه که شوهرم از وجودش خبر نداره قرار بود مهرماه پارسال هم برم سرکار که دیدم باردار ...

اره خوبه ادم ی پولی داشته باشه لازم میشه ی روز 

تو این شرایط میتونید از همسرتون بپرسید که مثلا من میخوام برم خرید تا چ مبلغی خرید کنم اینطوری دیگ سو تفاهم پیش نمیاد 

مردا کلا دغدغه پول دارن حتما فکرش درگیر شده که مثلا تا اخر ماه چجوری میخوایم بگذرونیم یا اگ مثلا خدایی نکرده مریض شیم اینا پول مون کم نباشه و‌...