2777
2789

سلام دوستان یکی دوروز قبل از موعد پریودیم لکه دیدم که فکر کردم شاید شروع پریودیمه اما پریود نشدم با اینکه پنج شیش روز میگذرع و الانم روز چهارم پری هستم بازم لکه چرک خونی هستش گاهی هم قهوه ای

امروز بی بی چک زدم انگار مثبت شد ینی باردارم؟؟؟اخه هنوز لکه بینی دارم توروخدا جواب بدین😢

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان که تعطیله کاش آزمایش داده بودی 

حتما حتما استراحت کن ، اگه کلینیک تخصصی زنان تو شهرتون داری برو هم آز میدی هم دکتر هست بهت دارو میده احتمالا شیاف پروژسترون میده ، نادیده نگیر لکه رو اصلا هم طبیعی نیست 

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

لکه بینی اول بارداری طبیعیههه مامااااااان . مبارکهههههه

ممنون عزیزم،تو اقدام نبودیم ناخواسته شده اما حالام که الهی شکر😍

عزیزم الان که تعطیله کاش آزمایش داده بودی حتما حتما استراحت کن ، اگه کلینیک تخصصی زنان تو شهرتون دار ...

خیلی دو دل بودم ک امروز برم اما گفتم تاشنبه صبر کنم زود آزمایش ندم ک مشکوک باشه

آره عزیزم ممکنهگاها هم بعضیا تو بارداری لکه بینی دارن، باید بری دکترالبته قبلش آزمایش بده که مطمئن ش ...

که اینطور شنبه حتما میرم،تا اونموقع شاید لکه بینی هام تموم شه

ممنون عزیزم

خیلی دو دل بودم ک امروز برم اما گفتم تاشنبه صبر کنم زود آزمایش ندم ک مشکوک باشه

نه عزیزم برا آز زود نیست ولی اگه بهتر نشدی حتما برو بیمارستان ها که آز دارن 

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات