بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشتهایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم میچسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو میرود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معاملهای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔
من بعد طلاقم جدا زندگی کردم و بعدم مجدد ازدواج کردم...از یه سنی به بعد به نظرم باید جدا زندگی کرد...انگار دیگه جا مون برای هم تنگ شده بود.
فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
مستاجر بودید یا خونه داشتید ؟مادرم باعث طلاق م شد الان بی رحمانه میگه باید جدا بشی
نه مستاجر بودم...اگه اذیتی جدا زندگی کن...اوایل سخته اما عادت می کنی مخصوصاً اگه درون گرا باشی.
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
دقیقا منم درونگرام ولی ب زن تنها خیلی سخت خونه میدن از نگاه های همسایه خوشم نمیاد
بستگی به شهری که هستی داره مثلاً تهران یا کرج و شهرای بزرگ کاری ندارن...همسایه ها هم من با کسی حرف نمی زدم فقط سلام می دادم اگه می دیدمشون اگه نمی دیدم هم که هیچی...سعی می کردم ارتباط نگیرم در حد یه سلام اگه تازه خودشون می خواستن.
1
5
10
15
20
25
30
35
40