2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم برای اونایی که نی نی سایت براشون مسخره شده

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم شکست ازاینجا کافیه ازمشگلت بگی کجای تاپیکم مسخره بود اومدن بهم میخندن خواستم سوال کنم من یه ...

عزیزم شما پشتت گرم باشه ب بقیه ن ادمای بیشخصیت و بی ارزشی مثل بمانی

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
اره نميدونم چش شده من استراحت مطلقم اومده بهم توي تاپيك ديگه به روم مياره اخرشم به كنايه ميگه اميدو ...

وااااا چرا انقد عقده ایه 

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1605547/سینه-درد

😨😨😨وااا ماشالله کامنتای کاربرا رو واقعا که.. خدای من😨 ادم شک میکنه که اینا زنن عایا؟😐😐😐😐😐استارتر خودتو ناراحت نکن متاسفانه بعضیا نه ادب دارن نه حیا😑

😨😨😨وااا ماشالله کامنتای کاربرا رو واقعا که.. خدای من😨 ادم شک میکنه که اینا زنن عایا؟😐😐😐😐😐اس ...

همین ادما بی حیا نمی زارن یکی سوال داره بپرسه شاید فردا سوال یکی دیگه باشه جواب ندن میمیرن بعد یه سری میان میخندن 

همین ادما بی حیا نمی زارن یکی سوال داره بپرسه شاید فردا سوال یکی دیگه باشه جواب ندن میمیرن بعد یه سر ...

بیخیال عزیزم اهمیت نده ما که نمیتونیم شخصیت و شعور اونارو عوض کنیم😕متاسفم برا همچین ادمایی

عقده ایین من نیومدم ازش اجازه بگیرم شوهرم باهام چیکارکنه مطمئن باش عقده داره که اینجوری میحرفه ازخدا ...

بابا خیلیا با کاربری زن میان ولی مرد هستن متاسفانه والا از یه خانوم بعیده اینقدر بی حیا بحرفه تو سایت عمومی😑😑😑😑😑