محض اطلاعت من ۱۲ تومن میگیرم. خواستی باور کن نخواستی هم نکن. هیچوقتم محتاج هدیه دانش آموز نبودم. کدو ...
معلم عزیز درسته که شما انتظار هدیه ندارید ولی شما که میدونید نماینده ها شروع میکنن به پول جمع کردن. خب قبلش اعلام کنید که به هیچ وجه هدیه نمیگیرید تا اونا هم جمع نکنن یا وقتی بهتون دادن قاطعانه هدیه روپس بدید. هدیه یک فقط نامه یا نقاشی از طرف دانش آموز. درضمن معلم روستا با معلم شهر یا بالای شهر فرق میکنه. من معلم میشناسم که دانش آموزاش گرسنه هستن با اینکه حقوق بسیار کم میگیره ولی هرروز برای شاگرداش کیک میخره ومیبره مدرسه. پسر من یه معلم داره به قدری خوش برخورد ومهربانه که با کمال میل میخوام براش هدیه تهیه کنم با اینکه شش سال ابتدایی حتی یه ریال برای معلم هدیه ندادم به نظرم اینکه با دانش آموز کلاس هفتم اینقدر صبورانه و بزرگ منش برخورد کرد که بیزارترین دانش آموز از کلاسش لذت ببره خیلی حرفه.
عزیزان معلما مجبورتون نکردن پول بدین هرکی دلش میخواد پول بده بچشم او جشن شرکت کنه هرکی ام نه نفرستید مدرسه نمیشه که برن مفتی خوراکی از پول بچه های مردم بخورم هیچی هم ندن من مادرم معلمه و هیچوقت کادو قبول نمیکنه جشنم نمیگیره آنقدر نگین معلما میخورن