2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

59 بازدید | 7 پست

اگه کسی شما رو بلاک کنه چی کار می کنین؟؟؟ یک پسری که بهم ابراز علاقه می کرد منم دوستش داشتم. بعد چند وقت گفت دوست دختر پیدا کردم. انقد حالم بد شد. بعد گفت ما که تو رابطه نبودیم. من به همه حال خوب می دم. یه شب که اعصابم خورد بود بهش پیام دادم با دل آدما بازی نکن و.... بعد زنگ زد گفت این پیام‌ها چیه می دی. فک نمی کنی پارتنرم پیشم باشه و بعد چند وقت گفت بلاکم کرده. بهش، گفتم چرا. انقد حالم بد شد. هی بهش گفتم مگه من آویزونم و...... 

انقد ناراحتم. تو محل کار هر روز می بینمش. شما بودین چی کار می کردین 

خب اویزوون بودی دیگع

ببخشیدا وقتی یکی برمیگرده میگه دوست دختر پیدا کردم ولی از اونور شما رو تو دلم عاشقی کشیده باید همونجا یرینی بهشو تو بلاکش کنی 

نه اینکه بعد چندروزم تازه پیام بدی که بهت بگه نده

الآنم بزن بلاکش کن

تو محییطم دیدیش هیچی نگو نه سلام نه خدافظ اصلا فرض کن نمیبینیش

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب جهنم بره دنبال لیاقتش ، توتم بلاکش کن وقتیم میبینیش یجوری رفتار کن ک انگار اصلا وجود ندارع

من اصلا در حدی نمی بینمش که بلاکش کنم. بخاطر یه پیام بلاکم کرد. بهش گفتم آدم زن می گیره مثل تو انقد اخلاقش عوض نمیشه. تو انگار رفتی با ملکه الیزابت 

اتفاقا حد خودتو پایین آوردی بهش پیام دادی

وقتی کسی بهت میگه دوست دختر دارم پیام میدی که چی بشه

بهش محل نده اصلا

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

اتفاقا حد خودتو پایین آوردی بهش پیام دادیوقتی کسی بهت میگه دوست دختر دارم پیام میدی که چی بشهبهش محل ...

یه شب که خیلی حالم بد بود پیام دادم. اونم فقط گفتم خیلی بده با دل و احساس آدم بازی کنی. و توی دوسشون بزنی