2777
2789
عنوان

نظافت وظیفه منشیه

306 بازدید | 27 پست

بچه ها بیاین بگین نظافت وظیفه منشیه يا نه من رفتم یه جایی به عنوان منشی روز اول دستم جارو و طی دادن منم غرورم شکست انصراف دادم کارم درست بود یا نه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که جارو داد دستت خودش چیکاره بود ؟؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بعضی جاها وظیفه منشی هست بعضی جاها نه بستگی به کارفرما داره قبلش بهت نگفته بود نظافت با شماست؟

چرا ولی انتظار داشتن مثل نظافت چی کار کنی براش نظافت هفته ای یه بار نه هرساعت 

چرا ولی انتظار داشتن مثل نظافت چی کار کنی براش نظافت هفته ای یه بار نه هرساعت

خب حقوقت بیشتر نبود؟بیشتر مطب دکترا همینطوره منشی هر صبح که میاد باید یه دستی به روی مطب بکشه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

کلا محیط کار ازاد اکثرا اینجوره فروشندگی منشی یا...باید محیط کارتو تمیز کنی حداقل یه بخشیشو

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
آره

خودش چیکاره بود ؟؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

کلا تو کار غرورت مبشکنه...من تز هیجده سالگی این جارو رو دادن دستم...باید تحمل کرد...

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...