2777
2789

من تازه وارد ۳۸ هفته شدم ولی انقباض دارم جوری ک ب مقعدم فشار میاد ممکنه زایمان باشه؟ بچه سوممه ولی هنوز برا معاینه نرفتم

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

بله اگه بااستراحت خوب نشدوفاصله دردامنظم شدبرازایمانه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.. من پارسال باردار بودم همینجوری شدم انقیاض پشت انقباض دیگه دستگاه بهم زدن دیدن واویلا همینجور داره درد ثبت میکنه فرستادم برای زایمان

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
بله اگه بااستراحت خوب نشدوفاصله دردامنظم شدبرازایمانه

اخه میخوام هفته بعد برم یه شهر دیگه زایمان کنم گفتم خودمو نگه دارم😞

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
توی این سن بارداریتون همه چیز ممکنه

خه میخوام هفته بعد برم یه شهر دیگه زایمان کنم گفتم خودمو نگه دارم😞

آره برو زایشگاه شهر تون معاینه کنن

اخه میخوام هفته بعد برم یه شهر دیگه زایمان کنم گفتم خودمو نگه دارم😞

مگه جیشه که خودتونگه داشتی😂مبارکه سالم بغل بگیری

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اره.. من پارسال باردار بودم همینجوری شدم انقیاض پشت انقباض دیگه دستگاه بهم زدن دیدن واویلا همینجور د ...

من اولی ۴۰ هفته تموم دنیا اومد الان این تازه رفتم ۳۸

ولی راه ک اصلا نمیتونم برم ب زور 

شکمم هم خیلی سفت‌میشه ولی فکر کنم ماه درد باشه

مگه جیشه که خودتونگه داشتی😂مبارکه سالم بغل بگیری

😂😂😂😂نه خب ولی باید بمونه کار دارم هنوز

من اولی ۴۰ هفته تموم دنیا اومد الان این تازه رفتم ۳۸ولی راه ک اصلا نمیتونم برم ب زور شکمم هم خیلی سف ...

انقباض و خطرناک، پس برو سریعا بیمارستان

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

برو این همه زحمت کشیدی شهر دیگه چیه اگه موقعش باشه و خدای ناکرده اتفاقی بیفته اونوقت کل زحمت هات به باد میره