2777
2789
عنوان

خاله شدن حس خوبیه

120 بازدید | 17 پست

من که خالم خیلی عوضیه 

اما خودم دارم خاله میشم بهش که فکر میکنم اکلیلی میشم 

با این که خودمون مشکل داریم بچه دار نمیشیم 

اما منتظر عسل خاله هستم

خاله بودن خیلی قشنگه خیلی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله نمیشم هیچ وقت. از خاله هم شانس نیوردم.

حس میکنم خیلی خوبه خاله باشی... 

امیدوارم دخترم خواهر دار بشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وای خیلی خوبه خیلیییی

همین الان تو بغلم خوابه🌚😁

انگار تو خانواده یه همدست پیدا میکنی واسه بچه بازیات

تازه بدون بهم ریختن هیکل و زایمان و اذیت شدن یه موجود کوچولو تو این دنیا هست که اندازه بچه ت دوسش داری و اندازه مامانش دوست داره😁😍

و تبریک میگم خاله شدنتو💙

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

بهش فکر میکنم خاله میشم گریه ام میگیره خیلی دوستش دارم

انشالله که بسلامتی بغل بگیریدش 

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال دامنت سبز شه گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ان شالله با دعای شما 🌺

عزیزدلمی🫂🫂🫂 انشالله که به زودی تاپیک بارداریتو بذاری

تبریک میگم😍

الان اصلا حس خاله بودنو درک نمیکنی وقتی به دنیا بیاد بغلش کنی بوش کنی بخنده برات کل دنیات میشه خواهرزادت

منم خواهرزادم سه ماهشه مثل نفس میمونه برام

🖤