2777
2789
اگه کیست نداری ویتامین e   سه ماه مصرف کن. البته اول بافت سینتو خودت بررسی کن ببین همه جا یه جو ...

چون کابرگولین میخوردم یه هفتهدقطع کردم ویتاگونس میخورم سه پری ازمایش دادم دوبود میوتونه علتش فعالیت تخمدان باشه دکتر لینجوری گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون کابرگولین میخوردم یه هفتهدقطع کردم ویتاگونس میخورم سه پری ازمایش دادم دوبود میوتونه علتش فعالیت ...

خوب اگه دکترتون گفتن فعالبت تخمدانه‌چرا نگرانی

زمان تخمک گذاریه  حتما

خیلیا اینجوری میشن نگران‌نباش

بعضیا درد سینه

بعضی هم‌دل درد میشن 

نگران‌نباش

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
چون کابرگولین میخوردم یه هفتهدقطع کردم ویتاگونس میخورم سه پری ازمایش دادم دوبود میوتونه علتش فعالیت ...

آره عزیزم یکی از علائم بارداری هم همینه ایشالا که باردار باشی🙏🙏🙏🙏

زندگی بدون عشق مثل شلوار کردی بدون کش میمونه😬😬