2777
2789
عنوان

مچ گیری توروخدا بیاین کمک😭

275 بازدید | 25 پست

امروز خونه مامانم اینا شام دعوت بودیم که گفتم زودتر بریم

ناهارمونم اونجا خوردیم که گوشی همسرم زنگ خورد شماره ناشناس بود ولی شوهرم رد تماس داد گفتم عه کیه جوابشو بده دیگه شاید کاری داشته باشه گفت نه ناشناسه براچی جواب بدم گفتم ممکنه از آشناهات باشه شمارش سیو نشده باشه اما اون جواب نداد و منم بیخیال شدم 

رفت سرکار و شب برگشت برا شام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شام رفتم گوشیشو برداشتم دیدم همسرم بعد از اینکه از خونه مامانم اینا رفته بیرون بهش زنگ زده چند بار ولی طرف جواب نداده بعد چند ساعتم طرف به همسرم زنگ زده همسرمم رد تماس داده (احتمالا پیش خونوادش یا اشناهاش بوده) شمارشو حفظ کردم و رفتم تو گوشی خودم سیو کرد که بعداً تکرار شد زنگ بزنم بهش

تو گوشی خودم دیدم قبلاً همسایه سیوش کردم🙃

یادم افتاد که تابستون سال پیش با خونوادش رفته بودیم روستای پدریش 

همسرم گفت من میرم یکم کاکوتی از کوه جمع کنم منم دیدم اگه اون بره من تنها میمونم پیش داماداشون(چون خواهراش وسواس دارن هر لحظه هر موقعیت بگدر حال بشور و بسابن)گفتم منم با خودت ببر که اونم با کمال میل پذیرفت و باهم رفتیم 

بعد چند ساعت برگشتیم برا ناهار که مادر شوهرم گفت هوا سردشده تو داخل چادر بشین منم نشستم و گوشی همسرم دستم بود 

از سر کنجکاوی رفتم قسمت پیاما دیدم به یکی پیام داده که میتونم ببینمت؟؟

ولی چیز دیگه ای پیدا نکردم جز اون پیام فقط قسمت تماس دیدم طرف زنگ زده همسرم رد تماس داده همسرم چند ساعت بعد زنگ زده طرف رد تماس داده دوباره فرداش طرف زنگ زده همسرم رد داده و...

دقیقا دیدم هرچند وقت یکبار این اتفاق افتاده منم شمارشو تو گوشی خودم همسایه سیو کردم

ماهرو که خوردیم همسرم گفت گوشیمو بده میخام برم یکم بگردم منم گوشیشو دادم گفتم منم باهات میام همسرم گفت باشه بیا چیز دیگه ای نگفت 

ولی خواهرو مادرش بد نگام کردن 

یکم با همسرم باغو گشتیم و برگشتیم پیش خونوادش ولی اونا اخلاقشون عوض شد به همسرمم گفتن اونم اخلاقش یهو عوض شد ازم میترسید🚶🏼‍♀️

ولی من هیچی نگفتم و به روی خودمم نیاوردم

فقط چند روز بعدش با گوشی داییم چندبار زنگ زدم که طرف یا رد تماس داد یه از دسترس خارج کرد

چند بارم گوشی همسرمو یواشکی چک کردم ولی چند ماهی میشد که دیگه ازش خبری نبود تا به امروز 

با رد تماس باهم ارتباط برقرار میکنن؟! اینطور که گفتی کلا رد تماس میکنن همو که!

با گوشی داییم که زنگ زدم بهش ببینم کیه طرف یا جواب نمی‌داد یا از دسترس خارج میکرد یا هم فقط سکوت میکرد که من اول حرف بزنم

خیلی مشکوک شدم فکرم هر جایی می‌ره نمی‌دونم کیه همسرم برا وی

برو همراه من همسرت

قسمت خدمات

ریز مکالمات براشکد میاد اونو بزن و تاریخ بزن ببین بازم با اون شماره در تماس یوده یا مثلا پیام داده یا نه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔