2777
2789
عنوان

الان جایگاه من تو اون دنیا چیه😞

575 بازدید | 49 پست

۱۳ ۱۴ سالگی ب زور مامانم با کسی ک خودش دوست داشت و پسندش بود ازدواج کردم از ۹ سالگیم در گوشم می‌خوند باید ازدواج کنی عروسی نکنی دیگه کسی نمیگیرتت 

منم ی بچه ۹ ساله فکرکنید تا صبح از حرفش خوابم نمیبرد و میترسیدم انقد ک در گوشم خونده بود 

با اینکه میدونست داماد مورد علاقش نمیذاره درسمو بخونم و نمیذاره با دوستام در ارتباط باشم و هیچ سرمایه ای نداره و ی آدم دختربازی بیش نبوده از خداشم بود ک فقط بیاد منو برداره ببره غربت فقط جلوی چشاش نباشم نمی‌دونم چرا همیشه برام سوال بود 

نامزد ک کردیم هرروز زنگ میزد ب شوهرم میگفت بیا اینو بردار ببر خستم کرده 

بخدا یادش میفتم الانم داره اشکم میاد بعد ۱۰ سال 

کلا از بچگیم ک یادم میاد همیشه زیر کتکاش بودم و مجبورم می‌کرد آشپزی کنم و کار خونه فکرکنید ۱۰ سالم بود همه نوع غذایی بلد بودم همه چی 😓

منم فقط واسه اینکه کتک نخورم هرچی میگفت گوش میدادم 

اینم بگم بابام راضی نبود ب ازدواجم بهم میگفت ازدواج نکن زوده فعلا درستو بخون بمون خونه خودمون اما اگه گوش می‌کردم فرداش روزگارمو مامانم سیاه می‌کرد ب دور از چشم بابام 

ی گوشی برام گرفته بود ک با شوهرم حرف میزدیم میومد ب زور کتک گوشیو از دست من میگرفت ب جای من با شوهرم پیام میداد و وقتایی ک خونه نبودم پیامامونو می‌خوند 

شب حنابندون جلو همه اقوام هرچی از دهنش درومد بهم گفت هیچ موقع یادم نمیره گفت سیاه بخت بشی شوهرت بمیره 

الان ک فکرشو می‌کنم این رفتارارو با داداشام نداشته من تک دخترم تابحال دست روشون بلند نکرده همیشه قربون صدقشون میره 

الان ک ۱۰ سال از زندگیمون میگذره خداروشکر زندگیم خوبه و الان باردارم 

فیلم حضرت محمد الان داشت نشون میداد ی جاش گفت دختراتونو با زور شوهر ندین بذارید ب انتخاب خودشون ازدواج کنن ی هو یاد خودم افتادم فقط میخوام بدونم چرا

شاید باورش براتون سخت باشه الانم ک ازدواج کردم و چندسال هم میگذره و شهر غریب زندگی می‌کنم شاید سالی یک بار یا دوبار برم شهر خودمون آخرین بار عید رفتیم الانم ک الانه برم خونه بابام هربار ب بهانه های مختلف دعوا راه میندازه و هرچی از دهنش دراد جلو شوهرم بهم میگه قربونم می‌کند ب دخترای دیگه آخرین بار ک عید بود منم باردار از خونشون بیرونمون کرد ماهم تا آخر ک بیایم خونمون رفتیم خونه مادرشوهرم ک مثل پروانه دور بچه هاش و من ک عروسشم میگرده 

جلو همه تو جمع و فامیل قربون صدقم میره اما تو خلوت یکی دیگه میشه 

هرموقع رفتم خونه خواهر شوهرم و مادرشوهرم یا با شوهرم رفتیم بیرون و بعدش رفتیم خونه بابام قیامت ب پا کرده زورش میاد میگه هرجا می‌رید باید منم باشم 

از اون موقع ک اینطوری کرد از خونه مادرشوهرم مستقیم اومدیم خونه خودمون و دیگه ارتباطمو باهاش قطع کرد بابام طفلک زنگ میزنه میدونه هم چی شده ولی زورش نمیرسه😓

منم بخاطر اینکه اینبار با این وضع من اینطور کرد دیگه نمیتونم نادیده بگیرم …

ببخشید زیاد شد صرفا درددل بود خواهر ندارم دوستی هم ندارم با شوهرمم دلم نمبخواد حرف بزنم هم خیلی بزرگ‌تره ازم هم درکی نداره از دردل مامانمم ک اینجور🙂

میخوام تموم عشقمو بریزم ب پای بچم میخوام مادری کنم براش …. 🙂

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی جیگرم کباب شد آبجی گلم 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

مشخصه که خانواده شما و مادر شوهرتون پر از عقده و درد ها و مرضای روحی هستن، در حقیقت شما باید دلتون به حال اونا بسوزه که چقدررر تونستن به یه انسان معصوم و بی گناه ظلم کنن و چطور میخوان جواب بدن🥲

شما که اگر خوب باشی بهترینا در انتظارته، اونان که پدرشون در اومده ست و اگه این دنیا رو هم ظلم کنن، دیگه اون دنیا نمیتونن.و اینم بدون کوچیکترین ظلمی که به یه آدم میشه ثوابای عجیبی براش مینویسن، شما امیدت به خدایی باشه که هواتو داره

ان‌شاءالله خوشبخت باشی عزیزم❤️‍🩹

ای وای عزیزممم الآن شوهرت خوبه ؟؟

ببین راستش نه از ترسم ب خداست ک میگم خداروشکر ‌وگرنه فقط دارم میجنگم و زندگی می‌کنم 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

عزیزم هرکسی مشکل خاص خودشو داره 

ما زنا شبا وقتی همه خوابن داریم برا بدبختی های خودمون اشک میریزیم 

تو تنها نیستی 

اره خوب کاری میکنی تمرکزت رو کامل بزار رو بچت 

من جات باشم سالی فقط یکبار اونم ی روز میرم خونه اینجور مادری 

تو مادری کن و مادری رو نشون مادرت بده 

شاید مادرت نیست نامادریته جدی میگم آزمایش دی ان ای بگیر یه تکه مو چیزی از ش بردار ببر بده آزمایشگاه

واقعا حق داری هرکس دیگه ای هم بود همینکارو می‌کرد واسه هرکی تعریف می‌کنم چشمای طرف پر اشک میشه

ببین راستش نه از ترسم ب خداست ک میگم خداروشکر ‌وگرنه فقط دارم میجنگم و زندگی می‌کنم

ای خدا واقعا چجوری دلش اومده 

مطمئنی اصلا مادرته

طفلی بابات چی میکشه 

کاش حداقل شوهرت خوب بود 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

تو دیگه معذرت میخوام ار من خیلی بدبخت تری 

میگن دست بالا دست بسیاره

من داشتم برا غصه ها خودم گریه میکردم الان دیدم وضع تو از من خیلی خرابتره

خدا به دل شکسته مون رحم کنه عزیزم 

خدایا کجایییی؟ خسته ام