2777
2789
عنوان

بر مردم آزار لعنت

186 بازدید | 24 پست

به زور خوابم برده بود همسایه واحد بغلی زنگ ما رو زد که در ساختمون رو باز کنید ما کلید نداریم

منم خوابم پریده نمیتونم بخوابم 

انقد احمقن نمیفهمن این موقع شب مزاحم نشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا هم حتما مجبور بودن 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
خب بمونن پشت در تا صبحیه شبه دیگه گذشت کن ازشون فکر کن این اتفاق برا خودتون میفتادزنگ رو نزدن در برن ...

مطمئنی یه شبه؟ 

برای یک شب که بهشون مردم آزار نمیگم

تو این چند ساله خیلی تکرار کردن 

هربار خواستم باهاشون برخورد کنم شوهرم نذاشته هی میگه آدم با همسایه دشمنی نمیکنه 

مطمئنی یه شبه؟ برای یک شب که بهشون مردم آزار نمیگمتو این چند ساله خیلی تکرار کردن هربار خواستم باهاش ...

چرا باید مطمئن باشم

شما اینجور تعریف کردی

بر اساس اون قضاوت کردم 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

حالا یه بار دوبار ایرادی نداره،معلومه واقعا موندن پشت در.بچه همسایه بابام اینا هر روز ساعت ۳ ظهر که از مدرسه میاد زنگ بابام اینا رو میزنه درو واسش باز کنن،هر روز!لاقل نمیکنن به این بچه یه کلید بدن یا آیفونشون درست کنن! حالا ایشالا یکی دو هفته دیگه مدرسه ها تعطیل میشه یه نفسی میکشن🤣

چرا باید مطمئن باشمشما اینجور تعریف کردیبر اساس اون قضاوت کردم

نه دیگه الکی که به مردم بد و بیراه نمیگم 

به خدا دیگه اعصابمو خراب کردن هربار میگم عیب نداره گناه دارن ولی دیگه خیلی پر رو شدن 

اصلا انگار من اینجا دربونه اونام 

آخه خیلی این کارو میکنن دیگه صبرم سر اومده

آها پس سعی کن بهشون بگی یکی دوبار اشکال نداشت نمیشه که اینجوری همش شما فراموش میکنید من بیام درو براتون باز کنم

من فک کردم فقط یکی دوباره این دیگه میشه بی ملاحضگی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید