2777
2789
عنوان

چکار کنم مامانا😢😢

92 بازدید | 5 پست

سلام خانوما ، دخترم ۴ ماهشه از موقع دوماهگیش تا بحال روز ب روز اشتهاش کمتر شده تا الان که دیگه بزور شیر میخوره ، همش حس میکنم گرسنش نمیشه آخه چرا؟😢 وزنشم کمه ۵۳۰۰ . البته هفته پیش ۵۵۰۰ بود 😞

وزنش که  خوبه 

استرس نداشته باش دختر منم اون سنی بی اشتها شده بود دو تا مک میزد ول میکرد ولی چون وزنش خوب بود دکتر میگفت همینقدر که میخوره کافیشه الانم غذا نمیخوره منو دق داده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش که  خوبه  استرس نداشته باش دختر منم اون سنی بی اشتها شده بود دو تا مک میزد ول میکرد ...

وزنش کمه موقع تولد سه کیلو بوده الان باید شش کیلو میشد، وزن دختر شما چقدر بود؟ شما از کی غذای کمکیو شروع کردین؟

وزنش کمه موقع تولد سه کیلو بوده الان باید شش کیلو میشد، وزن دختر شما چقدر بود؟ شما از کی غذای کمکیو ...

دختر منم وزن تولدش سه کیلو و سیصد بود چهار ماهگيش شش کیلو بود حدودا شش ماهش که تمام شد غذای کمکی شروع کردم ولی بعدش سرما خورد دیگه لب به غذا نزد تا الان که ده ماهشه بزور دو قاشق غذا میخوره البته از اول خوش خوراک نبود شیرم خیلی کم می‌خورد وزنشم دکتر میگه کم نیست ولی خوبه خوبم نیست امیدوارم دختر شما غذا خور که شد اشتهاش باز بشه وگرنه مث من همش درگیری استرس داری 

دختر منم وزن تولدش سه کیلو و سیصد بود چهار ماهگيش شش کیلو بود حدودا شش ماهش که تمام شد غذای کمکی شرو ...

مرسی، من ک هرکیو میبینم درگیر دادن غذا به بچشه ، ولی یکی از دوستام روش جالبی داره ی سفره بزرگ پهن میکنه غذا رو میذاره تو سفره ب بچش میگه برو غذا بخور بعد پسرش اول با غذا بازی مبکنه کلی ریختو پاش میکنه تو سفره ، بعد اروم اروم میخوره