2777
2789

راستش نمیتونم اینجا همههه حرکاتشو تعریف کنم فقط ی قسمتی بگم من اصلا آذمی نیستم ک بهش حسودی کنم چندوقت پیش جاریم ی عروسی آنچنانی گرفت و من رفتم کلی هم شاد بودم اونم تو عروسیش کلی منو تحویل گرفت و با هم رقصیدم و من عروس کشونش و گرم گرفتم و چقدر خوشحال بودم و رفتم جهیزیش هم دیدم و گفتم عالیه دستتون درد نکنه و تموم شدو رفت ،، فرداش هم دعوتشون کردم و بهانه آورد نیومد بازم به دل نگرفتم تا گذشت دعوت خونه ی مادرشوهر شدیم و اونجا دیدم به کل به من بی محلی کرد اصلا ماتو متعجب موندم و خیلی ناراحت شدم جوری ک برگشتم خونه بعد این الان دوماهه ک تو خونشه یکم عروسیشو دیر تر گرفت ،، کلی خونه ی من اومد و رفت اما یکبار نمیگه بیاین اونجا با اینکه دوستاش و دعوت میکنه،، همشم تو استوریاش میزنه کناردوستانم اما اصلا از یکی از دوستاش عکس نمیزاره حس میکنم الکیه،، بنظرتون من چیکار کنم میخوام وقتایی ک اون هست من نرم هیچ جا

تجربه میگه محدود باش و زیاد قاطی نشو ولش کن سرت به زندگی خودت گرم باشه معلومه دو شخصیتس

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا منم به رفتاراش موندم

به زبون ساده احتمالا خله 😂😂😂

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

جاریم چند بار ناراحتم کردع ی بار دعوای بد انداخت بین منو شوهرم و مادرشوهر.خیلی هم حسوده همش مبخاد جلب توجه کنه و بگه من بهترینم.

سری اخر دو هفته پیش بود ی چی گفت ناراحت شدم دگ محلش نمیدم حرف نمیزنم باهاش..زور میزد باهاش حرف بزنم من اصلا نگاش نمیکردم یا سرسنگین رفتار میکردم

توهم سرسنگین باش

به هرحال من میگم آدم فامیل باید با هم خوب باشه آدم با فامیلش رفت و آمد نکنه با کی رفت و آمد کنه

اگه اون نخواد توام نمی تونی خودتو کوچیک کنی .من حتی با خواهرام مرز نگه داشتم چه برسه به جاری

بنظرم تو هم اصلا آدم حسابش نکن با خانواده شوهرت خوب باش بگرد بچرخ اونو محل نکن نه اینکه خودتو اذیت کنی اصلا اون آدم برات مهم نباشه هر وقت اون دعوتت کرد یسنگین بشین وبیا بعد تو دعوتش کن همیشه هم با پدر شوهر ومادرشوه ت دعوتش کن بزار بفهمه آدم نیست هیچ وقت باهاش گرم نگیر حرف خونواده شوهرتو پیشس نگو کلا  سر باش باهاش در حد سلام علیک وخدا حافظ کل کل هم نکن دیدی اون چرت میگه نتو سکوت کن با بچه ها خودتو سر گرم کن