2777
2789
عنوان

‌مچ گیری توروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 63 پست
حس ششم خانما قویه. به نظرم دو سه روز دیگه با یک خطی که شوهرت نداره و نمیشناسه زنگ بزن بزن ببین کی جو ...

چند بار زنگ زدم یا جواب نمیده یا از دسترس خارج میده جوابم میده فقط سکوت می‌کنه 

خود همسرمم چند بار زنگ میزنه بهش در آخر جوابشو میده مثلاً دو روز پشت سر هم زنگ میزنه روز سوم جواب میده

یکم با همسرم باغو گشتیم و برگشتیم پیش خونوادش ولی اونا اخلاقشون عوض شد به همسرمم گفتن اونم اخلاقش یه ...

یعنی خواهر مادرش در جریانن؟ شاید غر زدن که زنت همش به گردشه یا کار نمیکنه یا مگه بهت مشکوکه که دنبالته هر دقه؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس ششم خانما قویه. به نظرم دو سه روز دیگه با یک خطی که شوهرت نداره و نمیشناسه زنگ بزن بزن ببین کی جو ...

دو سه روز زوده حداقل دو هفته بگذره 

این طور که مشخصه احتیاط شدیدی دارن 

یعنی خواهر مادرش در جریانن؟ شاید غر زدن که زنت همش به گردشه یا کار نمیکنه یا مگه بهت مشکوکه که دنبال ...

آره در جریانن 

چون میگم خواهرشم شماره های ناشناس بهش زنگ میزنن اونم یواشکی رد تماس میده

خودمم موندم بخدا

نمیدونم والا من بودم صدبار تا حالا از شوهرم پرسیده بودم یا میگفتم باید اینقد جلو روم زنگ بزنی تا ببینم کیه

آره در جریانن چون میگم خواهرشم شماره های ناشناس بهش زنگ میزنن اونم یواشکی رد تماس میده

اون شاید دوستای سابقشن شاید بی ربط به شوهرت باشه

نمیدونم والا من بودم صدبار تا حالا از شوهرم پرسیده بودم یا میگفتم باید اینقد جلو روم زنگ بزنی تا ببی ...

بهش گفتم کیه گفت نمی‌دونم گفتم پس چرا چند بار بهش زنگ زدی گفت میخواستم بدونم کیه منم دیگه هیچی نگفتم نخواستم بدونه مشکوکم

بهش گفتم کیه گفت نمی‌دونم گفتم پس چرا چند بار بهش زنگ زدی گفت میخواستم بدونم کیه منم دیگه هیچی نگفتم ...

تو تماسایی که جواب دادن بهم زمانشونو نگاه نکردی چقد بود

بهش گفتم کیه گفت نمی‌دونم گفتم پس چرا چند بار بهش زنگ زدی گفت میخواستم بدونم کیه منم دیگه هیچی نگفتم ...

مطمن باش فهمیده مشکوک شدی پس بنظرم فعلا بیخیال زنگ زدن شو تو این مدتم خودتو عادی نشون بده سوالایی نپرس که فک کنه مشکوک شدی