2777
2789
عنوان

شوهر بی عقل

170 بازدید | 14 پست

من خیلی هوای خانوادش دارم برادرزادش تنهاست طبقه بالامونه مجرد بهش غذا میدم بعضی وقتها الان یک هفته هست حوصله نداشتم اصلا غذا ندادم امروز رفتیم بیرون اونم بردیم بعد شوهرم زنگ زده مادرش میگه زنم دوروزه غذا نمیپزه برادرزاده ام رو بردیم بیرون غذا دادیم من دستم مشکل داره به برادرزاده گفتیم غذا ندادیم به خاطر دست درد بوده که ناراحت نشه شوهر الاغم به مادرش نگفت دستم رو

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

اولن که شما خیلی دارید لطف میکنید دومن براچی باید این مسائل رو به خانوادش بگه اصلا خیلی کار زشتی کرد بهش بگید که حرفش زشت بود 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولن که شما خیلی دارید لطف میکنید دومن براچی باید این مسائل رو به خانوادش بگه اصلا خیلی کار زشتی کرد ...

من که پاره کردمش ولی خب میخوام بیشتر کش بدم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
من که پاره کردمش ولی خب میخوام بیشتر کش بدم

😂😂😂

خب اون چی گفت؟

عزیزم کش نده من خودمم همین مشکل رو داشتم از وقتی میرم تراپیست و اینا میفهمم نباید زیاد فکرم رو درگیر بکنم چون خودم اذیت میشم و ظربه میخورم نه اونایی که اشتباه کردن 

😂😂😂خب اون چی گفت؟عزیزم کش نده من خودمم همین مشکل رو داشتم از وقتی میرم تراپیست و اینا میفهمم نبای ...

من خودم به شوهرم گفتم به برادرزادت بگو من دستم درد داشته که یه هفته بهش غذا ندادم. اینم به اون گفت. بعد با مادرش حرف زدنی گفت زنم دوروزه غذا نپخته ماهم رفتیم بیرون غذا خوردیم 

اشکالی نداره 

حالا پیگیر میشن که چرا غذا ندادی یا نپختی اون موقع  خودتون درد دستتون رو عنوان کنین که سو تفاهمها رفع بشه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

😂😂😂خب اون چی گفت؟عزیزم کش نده من خودمم همین مشکل رو داشتم از وقتی میرم تراپیست و اینا میفهمم نبای ...

گفت خودت گفتی بگوغذا نپختم منم گفتم اره چرا علت رو نگفتی دستم درد داره گفت یادم رفت

اشکالی نداره حالا پیگیر میشن که چرا غذا ندادی یا نپختی اون موقع خودتون درد دستتون رو عنوان کنین که ...

بی جا میکنن پیگیر بشن تیکه تیکه میشن. من عصبانیاز شوهرمم چرا باید حرف خونه من به مادرش بگه مرتیکه من غذا ندادم که ندادم بهش باید به مادرش خبر بده

بی جا میکنن پیگیر بشن تیکه تیکه میشن. من عصبانیاز شوهرمم چرا باید حرف خونه من به مادرش بگه مرتیکه من ...

بحثی هست که مطرح شده و متاسفانه شما  الان در مقابل عمل انجام شده قرار دارین  و به نظر من بهترین حرکت همونی هس که من عنوان کردم 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

من خودم به شوهرم گفتم به برادرزادت بگو من دستم درد داشته که یه هفته بهش غذا ندادم. اینم به اون گفت. ...

اصلا چه لزوم داره به مادرش بگه خدایا از دست این مردا روانی دارم میشم

گفت خودت گفتی بگوغذا نپختم منم گفتم اره چرا علت رو نگفتی دستم درد داره گفت یادم رفت

😂وای میگه یادم 😂😂گناه داره ولش کن

😂وای میگه یادم 😂😂گناه داره ولش کن

میگه صداقطع شد آنتن نداد میگه فردا زنگ میزنم میگم دستت درد میکنع 

اصلا چه لزوم داره به مادرش بگه خدایا از دست این مردا روانی دارم میشم

که کلاس بزاره من بردم این سیر کردم یه غلط کردیم خونه نزدیک خودمون گرفتیم این بچه بره سرکار مادراینا شهرستانن غلط کردم من