2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید

176 بازدید | 19 پست

توی محیط کار دستیار رییسم خیلی روی کارام حساسه. وقتی یه خطای کوچیک میکنم بینهایت بزرگ جلوه ش میده و همه پرسنل دیگه رو باخبر میکنه در حالی که همون خطای مشابه یا حتی بزرگترشو یکی دیگه انجام میده هیچی بهش نمیگه. آبرومو سر هرچیز کوچیکی میبره و بهم داده فشار میاره. انقد روی من و کارام حساسه که دیگه همه همکارا میگن داره زیادی بهت گیر میده و معلوم نیس مشکلش باهات چیه.

از سرکار که برمیگردم خونه تا اخر روز لرزش عصبی دارم و یهو از شدت فکر و خیال میزنم زیر گریه. نمیدونم چیکار کنم عاجز شدم.

با اینکه نسبت به بقیه هم رده ایام خیلی بیشتر دوندگی میکنم و کار میکنم و ارباب رجوع بیشتر از هر کس دیگه ای از دستم راضین اما هرکار میکنم نمیتونم رضابت رییسم و دستیارشو جلب کنم. بخدا خسته شدم ازین فشار روحی روانی. اگه شاغل هستین میتونین راهنماییم کنین یا یه توصیه بهم بکنید که با این شرایط کنار بیام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت اگ خصوصی ازش بپرسی چی میشه؟ مثلا بگی من متوجه رفتاراتون ب خودم شدم نسبت ب بقیه حساسیت بیشتری ...

نمیشه. شخصیت غیبتی وحشتناکی داره برم ازش بپرسم بعد میره میگه اره فلانی فک کرده من باهاش مشکل دارم و ازین حرفا.

این شغل ارزش سلامت روانت نداره ، جایی که قدرتو نمیدونن و انقدر عزابت میدن نمدن دختر خوب

پی دی اف دختر گرانبها توی نی نی سایته رو بخون قسمت اولش در مورد همین شرایط شماس دقیقا بهتون کمک میکنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خب نمیشه دیگ اونجا کار نکنی بری جای دیگ؟

چرا 

ولی میترسم اگه برم بعد پشت سرم بگن که از کار اخراجش کردن و بی عرضه بوده و فلان. وایسادم که خودم و کارمو اثبات کنم ولی هرروز بیشتر از قبل تحقیرم میکنن با حرفا و رفتاراشون

چرااما میدونم وقتی برم پخش میشه که اینا منو از محل کار انداختن بیرون و به خواست خودم نبوده.از شنیدن ...

وای اصلا برات مهم نباشه بزار بگن فک کردی چند روز میگن مگ .ی روز دو  روز اصلا ی هفته بعدم فراموش میشه مهم تویی ک داریی اذیت میشی تو اگ جایی باشی ک حالت خوب باشه دیگ برات مهم نیست ک همکارای قبلیت چی میگفتن

چرااما میدونم وقتی برم پخش میشه که اینا منو از محل کار انداختن بیرون و به خواست خودم نبوده.از شنیدن ...

دختر حتما حتما همین امشب بخونش اونم شرایط شمارو داشته

پس بنظرت برم؟ حتی اگه بعد از رفتنم از اون محیط پشتم حرف چرت و پرت دربیارن؟

بزنن حرفای پشت سرتو بذار همونجا بمونه بفکر خودت باش با شغلت ازدواجم میکردی وقتی میدیدی ازارت میده طلاق میگرفتی