2777
2789

یعنی همون زمان خواستگاری ازش نپرسیدید آیا همچین رفتارایی رو داره یا نه که بعدا تو زندگی به مشکل نخورید؟یا نه بعدا که باهاش سر خونه زندگی رفتید کم کم خودشو نشونتون داد و اینکه چجوری با اون اخلاقایی ک نمیپسندید روبه رو میشید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمارو هیچوقت تاکید میکنمهیچوقت نمیشه شناخت

درسته خیلی سخته بخوای ازدواج کنی چون نمیدونی چجور آدمیه کاش همون وقتی که میان خواستگاری واضح بگن همه چیو

درسته خیلی سخته بخوای ازدواج کنی چون نمیدونی چجور آدمیه کاش همون وقتی که میان خواستگاری واضح بگن همه ...

عزیزم ما ادما حتی خودمون رو هم نمیتونیم کامل بشناسیم 

شناخت صدرصد غیر ممکنه 🙂

ولی ب شناخت نسبی میشه رسید 

همونطور ک نمیشه گفت این غذا کاملا سالمه ..

ممکنه در دراز مدت علایم بدی نشون بده یا فقط در ظاهر سالم باشه ..

با مقداری تحقیق و جست و جو و .. میشه تا حدی به سالم بودن یا نبودنش پی برد 

ازدواج و ادمی زادم همینه =) 

خوشبحالت اینجوری ازدواج شانس موفقیتش بیشتره

اره بهتر بود با این حال مشکلات داریم ولی با خودم میگم اگه دوست نبودیم شرایط بدتر بود

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

خوشبحالت اینجوری ازدواج شانس موفقیتش بیشتره

تو همین نی نی سایت تاپیک زدن چند سال دوست بودیم موقع خواستگاری فهمیدیم به درد هم نمی‌خوریم...

یکی از پسرای اقوام حدود ۸ سال دوست بودن حدود ۸ ماه بعد عروسی جدا شدند.

زندگی مشترک خیلی با دوستی فرق داره ؛

هر چقدر حس مسئولیت پذیری بیشتری داشته باشی خوشبخت تر میشی...

حتی اگر اون مسئولیت پذیر نیست خودت سعی کن مدیریت کنی؛

تو اون تاپیک دیدم نوشتی ۴ سال عقد هستی و سرد شدی؛

حتما زودتر عروسی بگیر بعد عروسی مجدد درست میشه حس و حال ات...

کلا دوران عقد بیش از شش ماه بشه معمولاً آدم رو سرد می‌کنه ولی بعد عروسی که زیر یک سقف رفتید و دخالت دیگران تمام میشه باز محبت و گرمی برمیگرده

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

تو همین نی نی سایت تاپیک زدن چند سال دوست بودیم موقع خواستگاری فهمیدیم به درد هم نمی‌خوریم...یکی از ...

نه من شدت تنفرم اینقدر زیاده ک حد نداره نمیتونم قیافشو تحمل کنم

نه من شدت تنفرم اینقدر زیاده ک حد نداره نمیتونم قیافشو تحمل کنم

برای خودت بدی هاش رو خیلی بزرگ کردی....

طلاق بگیری در آینده هم ازدواج کنی مردهای دیگه هم معمولاً همین هستن بعد ازدواج رابطه می‌خوان و اغلب سر تو گوشی...

خیلی ها هم موقع طلاق میگن دیگه اصلا قصد ازدواج ندارم چند سال بعد یه خواستگار خوب براشون میاد ازدواج میکنن بعد میگن شوهر اولم بهتر بود.

دوست خودم ازدواج دومش هم منجر به طلاق شد می‌گفت اولی حداقل تو زندگی خسیس نبود اما دومی چرا...

یه نکته دیگه هم اینه طلاق برات عادی و راحت میشه... و این بده

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/