پسر منم همینطور شد اولا اصلا عصبانیتت رو نشون نده عزیزم ثانبا یه مدت دوباره بهش یادآوری کن انگار که تازه داری از پوشک میگیریش با این جملم بگو مامان بریم جیش کنیم سریع میایم یا با بازی ببرش هر موقع هم همکاری کرد خیای تشویقش کن ودر ضمن تو شستن لباس کثیف شرکتش بده و ناراحتیت رو نشون بده ولی با لحن آروم پسر من با این روش سر یک هفته بهتر شده ولی هنوزم نم میزنه
خیالمو راحت کردین من یه اخلاق گندی دارم بچم یه ذره خطا میکنه من افسرده میشم میگم نکنه مشکل دا ...
اینجوری هم خودتو عذاب میدی هم اون بچه رو بعد ی بچه ی استرسی بزرگ میکنی عادی باش همه ی بچه ها که عین هم نیستن پسر جاری من اصلا شب ادراری نداره ولی دختر من داره تازه خوب شده
سلام غزل خانم . اول بهت تبريك مي گم كه اينقدر روحيه و رفتار كودكت برات مهمه. فقط يك نكته بود كه لازم دونستم بهت بگم . بچه ها از نظر رواني و سيستم رشد بدني شون تا سه سالگي وقت و حق دارن توي پوشك كارشون رو بكنن . فشار شما فقط باعث ميشه تا بچه از ترس شما ادرار و يا مدفوعش رو به زور نگه داره. در صورتيكه شايد هنوز سيستم ماهيچه هاي نگه دارنده اش به رشد كامل براي انقباض و نگه داشتن ادرار و مدفوع نرسيده باشه و اگر شما با تهديد يا فشار ، اون رو مجبور كنين، فقط باعث مي شين بچه عصبي و پر خاشگر بشه و متاسفانه اغلب این بچه ها بعد از 4 سالگی دچار شب ادراری می شن. چون سیستم عضلانی مثانه ی اونا قبل از کامل شدن با اجبار شروع به کار کردن. در این مواقع سیستم دفع ادرار مثل موتور ماشینی می مونه که سریع سر هم بندی شده و درست آچار کشی نشده و گاهی اوقات روغن ریزی داره . لطفاً با مهربونی ، آزاد ش بزارین تا خودش روند درست رشدش رو طی کنه. بچه ها با هم فرق دارن. بچتون رو هرگز با بچه های دیگه مقایسه نکنین. در مسیر مادریتون موفق و سلامت باشین.