2777
2789
عنوان

رفتار پارتنر با خانواده

195 بازدید | 4 پست

قبلنا معتقد بودم که یه پسر  اگر با خانواده‌اش خوب رفتار کنه حتما با توهم خوب رفتار می‌کنه درغیر اینصورت نمیشه بهش اعتماد کرد و اینا ولی الان با چیزایی که دیدم به خصوص تو سایت میبینم که هیچ ربطی نداره واقعا مرده جنتلمن واقعی برای خانوادشه میرسه به همسرش میشه دیو دو سر چه بسا کسی که رفتار خوبی با خانوادش نداره همشو واسه تو خرج کنه

من پدرشوهرم مادر پیرشو کتک زد ، ارث خواهر برادراشو بالا کشید به خاطر زنش یعنی مادرشوهرم .

شوهر خودمم به خاطر اینکه مامانش منو از خونه پرت کرد بیرون ،با خانوادش قطع رابطه کرد . 

ولی هم پدرشوهرم و هم شوهرم برای زن هاشون همه جوره سنگ تموم میذارن 

من پدرشوهرم مادر پیرشو کتک زد ، ارث خواهر برادراشو بالا کشید به خاطر زنش یعنی مادرشوهرم .شوهر خودمم ...

آره یه خورده غیرمنطقیه ولی انگاری کسایی که باخانوادشون خیلی خوب نیست تمام خوبیشون رو برای خانوماشون خرج میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یه خورده غیرمنطقیه ولی انگاری کسایی که باخانوادشون خیلی خوب نیست تمام خوبیشون رو برای خانوماشون ...

صد در صد نیست 

در کل به نظرم ادمی مناسبه که همیشه از حق دفاع کنه .

ادمی هم که به خاطر زنش ، به ناحق به خانوادش ظلم کنه واقعا درست نیست .

هر چی جای خودش ارزش داره هم زن باارزشه و هم مادر باارزشه ولی هر کودوم اگه بخواد از مادر بودن یا همسر بودنش سواستفاده کنه باید نشوندش سر جاش.

به نظرم اینکه میگن مردی که قید خانوادشو بزنه قید زنشم میزنه بستگی داره .

اگه به ناحق به طرفداری از زنه ظالمش بپردازه و به مادر مظلوم و پیرش ظلم کنه چوب خدا صدا داره و حتی اگه مرده قید زنشم نزنه باید جفتشون منتظر اینکه یه بلایی سر زندگیشون بیاد باشن .

برعکسشم اگه مرده به ناحق با مادرش دست به یکی کنه تا دختره بیچاره ی مردم رو از سر حسادت یا لجاجت آزار بده ، اون مادر و پسر بدجوری توانشو میبینن 

صد در صد نیست در کل به نظرم ادمی مناسبه که همیشه از حق دفاع کنه .ادمی هم که به خاطر زنش ، به ناحق به ...

مسلما صددرصد نیست

اره راست میگی تاحد زیادی باهات موافقم