2777
2789
عنوان

اگه مهموناتون خودشون بگن داریم میاییم خونتون و بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 28 پست
یه بار دیگه که گفتن میان هیچ کاری نمیکنیم تدارک نمیبینیم و اگر نیومدن که هیچ، ولی‌اگر اومدن جریان سر ...

خوبه 

به همسرم گفتم سری بعد بخوان بیان من خونه رو ترک میکنم خودت پذیرایی کن رستوران ببری یا هرچی من خلاصه خونه نیستم تا اونا برن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دیگه هیچ وقت نه دعوت میکنم و نه اینکه زنگ بزنن میخوایم بیایم قبول نمیکنم بیان

آفرین دقیقا تصمیمم همینه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول دلیلش چی بوده که نیومدن اگر دلیل خاصی نداشته باشه حتما تا دو سه سری بعد نمیزارم بیان و حالشون رو ...

گویا دو تا خانواده باهم به اختلاف خوردن حتی همسرم گفت جدا جدا بیایین این سری یک خانواده سری بعد اون یکیا الکی بهونه آوردن نه دیگه ما قرار بود باهم بیاییم کار پیش اومد

زن و شوهر نه دوتا خانواده باهم دعوا کردن البته حدس میزنمچون هیچکدوم حاضر نشد به اون یکی زنگ بزنه برا ...

پس دلیلش همین بوده. البته کارشون بی ادبانه بوده ولی حداقل مشخص میشه مشکل درون سازمانی بوده😅 پس شخصی برداشت نکن ولشون کن

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
نپرسید چرا و چرا خبر ندادید؟؟؟؟ تعارف دارید؟

گفتم من کلی تدارک دیدم چرا نمیایید فقط خانومه گفت شرمنده

اون یکی خانومه هم مثل کسی که چلاق باشه پیغام فرستاده بود غذا ها رو فریز کن میاییم حالا بعدا

پس دلیلش همین بوده. البته کارشون بی ادبانه بوده ولی حداقل مشخص میشه مشکل درون سازمانی بوده😅 پس شخصی ...

اصلا باهاشون به بی احترامی رفتار نکردم مطلقا و مطمئن بودم بخاطر خطای ما نبوده ولی خوب نمیمردن که قبلش یه تماس بگیرن کنسل کنن ما خودمون زنگ نمیزدیم همچنان منتظر اومدن بودیم

گفتم من کلی تدارک دیدم چرا نمیایید فقط خانومه گفت شرمندهاون یکی خانومه هم مثل کسی که چلاق باشه پیغام ...

فامیلن یا دوست؟

اگر دوست هستن ارتباط رو برسون به حداقل، هر کسی احترامش دست خودشه، ما هم چند تا دوست بیشعور داشتیم الان نهایت سالی یک بار یه پیغام عید مبارک بدن جواب بدیم یا ندیم 

قبلا خیلی احترام میزاشتیم ولی ظاهرا عادت نداشتن به این حجم از احترام و تمدن

فامیلن یا دوست؟اگر دوست هستن ارتباط رو برسون به حداقل، هر کسی احترامش دست خودشه، ما هم چند تا دوست ب ...

بخدا شوهر من خاک پای اونا شده از بس بهشون خدمات داده هدیه خریده اونم یکی دو تومن بالاتر هربار که رفتیم

خانواده خواهرشوهرم هستن یعنی خواهر شوهرم و دختر و پسراش و عروساش اینا همگی باهم ۱۱ نفر

دسرا رو که بچه هام با ذوق خوردن نوش جونشون هنوزم کلی مونده ولی واقعا اعصابم خورد شد خوب لااقل یه زنگ ...

ببخشید ولی نهایت بیشعوری و بی احترامیه

حتما بهشون بفهمون ک ناراحت شدی و کلی زحمت و هزینه کردی و دیگم بهشون رو نده

لایک نکن.

بخدا شوهر من خاک پای اونا شده از بس بهشون خدمات داده هدیه خریده اونم یکی دو تومن بالاتر هربار که رفت ...

پس خیلی نمیتونی مانور بدی کات کنی، ولی محل نده، دیگه بیشعورن دیگه

این دوستای ما مثلا برای شام دعوت کردیم، منم دخترم کوچیک بود وابسته بود دائم آویزونم و با اینحال خورشت و مخلفات و همه چی تدارک دیدم بعد اومدن نشستن دیدم نمیخورن انگار ببخشید عن گذاشتم جلوشون

پرسیدم دوست ندارید؟ گفتن اتفاقا عاشق کرفسیم ولی یه ساعت پیش گرسنه شدیم پیتزا گرفتیم زهرمار کردیم! هر هر هم خندیدم الاغا

گفتم قبل از مهمونی شام غذا خوردید؟؟؟ گفتن آره هاها

دیگه همون شد که دعوتشون نکردم تمام 

قبل از این داستانم یک بار برای گریل دعوت کردیم جای ۱ مثلا ۴ اومدن نشستن مثل گاو خوردن حتی صبر نکردن شوهرم هم کار گریلش تموم شه بیاد بشینه پاشدن رفتن گفتن کار دارن😐حتی به دخترش تلفن زد بیا غذاتو بخور برو😐

نمیدونم این حجم از بیشعوری و اصرار به نمایشش از کجا میاد؟؟؟؟

منتهی خوشبختانه دوست بودن گذاشتیم کنار

ببخشید ولی نهایت بیشعوری و بی احترامیهحتما بهشون بفهمون ک ناراحت شدی و کلی زحمت و هزینه کردی و دیگم ...

میخوام یه حرکتی بزنم اما چیزی به ذهنم نمیرسه ففط تصمیم گرفتم دیگه خونشون نرم و اونا هم خواستگ بیان خودم نباشم شوهرم تنهایی پذیرایی کنه

پس خیلی نمیتونی مانور بدی کات کنی، ولی محل نده، دیگه بیشعورن دیگهاین دوستای ما مثلا برای شام دعوت کر ...

آره متاسفانه اقوام شوهرم هستن ولی همینطور که گفتی بیشعور و بی شخصیت و گستاخن

میخوام یه حرکتی بزنم اما چیزی به ذهنم نمیرسه ففط تصمیم گرفتم دیگه خونشون نرم و اونا هم خواستگ بیان خ ...

من بودم شوهرم وادار میکردم ک بهشون بگه فلانی کلی تدارک دیده و زحمت کشیده و خیلی ناراحت شد از این کارتون

لایک نکن.

من بودم شوهرم وادار میکردم ک بهشون بگه فلانی کلی تدارک دیده و زحمت کشیده و خیلی ناراحت شد از این کار ...

گفت شوهرم