2777
2789

خودم الان دیدم شنیدم یکی بوده هرماه پریود میشده اصن ویار هیچی نداشته قبلن کیست داشته خوب شده بعد چن ماه اومده دکتر سونو داده 

دکتره گفته حامله ای چهارماهته زنه هنگ کرده 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل همسر من هشت ماهش بوده رفته واسه دل دردش دکتر ،گفته تو بیست روز دیگه باید زایمان کنی😂😂😂😂شکم ...

واقعن

حکمت تو شکر خدا😲

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

ینی طرف هرماه پریود بوده اصن متوجه نشده باید خیلی مواظب باشم شوهرمم ک از خداشه حامله شم

مامان من تا ۴ ماهگی نمیدونسته من تو شکمشم 

همشم باشگاه بوده بالا پایین کرده 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

پنج تا پسر داشته این ک بارداره دختره

خوش به سعادتشون هیچی از بارداری نفهمیدن

من تا بچه بدنیا بیاد از خودم همچی بیزارم😅