2777
2789

انگار دیگ چهره طبیعی مورد پذیرش نیست 

خب خسته کنندس یه زمانی ادم دیگ دلش میخواد از این شلوغیا و ایراداتی که جامعه از ما خانوما میگیره فرار کنه و استراحت بده به خودش

رسیدگی هم تا یه حد هرجا میشینی متخصص زیبایین باید یه نظری بدن🤦🏻‍♀️بابا بسه همش جراحی زیباییو ،سیاست زنانه ، چطور زنی باشیم چطور نباشیم 🦖استایل داشته باشیم کدبانو باشیم ظاهر خوبی داشته باشیم موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشیم همه چیزو باید داشته باشیم مگ توان یه ادم چقدرع🐬گور بابا هرچی پسرو مردو دخترای شخصیت نمایشیه که باعث سرکوب اعتماد به نفس بقیه میشنو هرجا میشینی باید ایده الو پرفکت همه چیز تموم باشی🤢🤮

خوب باش ولی ساده نه🎀

متاسفانه دیگ کار از کار گذشته‌

الکی میندازن تقصیر مردا ولی بنظرم اکثر زنا بخاطر‌چشم و هم چشمی با همجنس های خودشون وارد این کارا میشن 

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون هیچکسی حاضر نیست درون خودشو درست کنه

و کار واقعا سختیه، هیچکسی حاضر نیست این سختی رو ب جون بخره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بحث تجاری هست

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

قدرت رسانه است که این جوری القا می کنه

دلم نمیخواست برای این نسل باشم...نسل سختی کشیده نسل جدیده با این حجمه از فشار رسانه های مختلف و ...

مالی سیاسی اجتماعی

خوب باش ولی ساده نه🎀

متاسفانه دیگ کار از کار گذشته‌الکی میندازن تقصیر مردا ولی بنظرم اکثر زنا بخاطر‌چشم و هم چشمی با همجن ...

دارن انتظارات زیباییو تو نگاه جنس مخالف هم تغییر میدن خود زن بر علیه طبیعت خودش یکیش قضیه شبیه پوورن استار شدن بدنا چیه راه افتاده 

هم پرنسس باشی

هم دانشمند

هم پوورن استار 

هم نماد عفت و حیا برای ایرانیا

حق گفتی 

خوب باش ولی ساده نه🎀

دارن انتظارات زیباییو تو نگاه جنس مخالف هم تغییر میدن خود زن بر علیه طبیعت خودش یکیش قضیه شبیه پوورن ...

دقیقا از تو ی نسخه ی پکیجینگ‌ و کامل از همه چی میخوان‌ 

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن