من بابام اخلاقش خیلیی بده از اول بد بوده جدیدا بدتر شده .به حدی که بعد ۲۰ خورده ای سال زندگی با اینکه ۲۰ سال با مادرزنش ینی مادربزرگم و تنها خالم رفت و امد کرد و الان دوسه ساله اصلا اسمشونم نمیخواد بشنوه و خیلی بدش میاد اسمشون میاد فحش میده بهشون بی دلیل ... بعد هیچکسو راه نمیده خونه با یک نفرم رفت و امد ندارم فقط مادربزرگ و خاله مجردم بودن که پاشونو بریده ..فقط خواهر خودشو راه میده .اونم یه زن حسود و فضولیه که مثلا سر نزده میاد میاد یه ربع میره چند ماه یبار و اینکه زنگ میزنه به بابام خبر ازش میگیره ک مثلا ما چیکار میکنیم .ما چیکار کنیم که پای اینو ببریم؟ خیلی به وضوح حسوده و ادم بدیه ما ادمای نجیبی بودیم چیزی نگفتیم که احترام بزاریم احترام ببینیم ولی فایده نداره و بابام میگه راه نمیدن هیچکسو وقتی میگیم پس خواهر تو هم نباید بیاد میگه من میخوام که بیاد .. بنظرتون چیکار کنیم ؟ چون هم حسودن هم از سر حسادت خیلی حرفا زیر گوش بابام میخونن باید قطع شه پاشون و الا هر چی جلو تر بره بدتر میشه .. مثلا در این حد ک من دانشگاه قبول شدم گفتن نزار بره دانشگاه ... اینطورین .
نظرتونو بگید خانما
نه بابای خوبی دارم نه فامیل خوبی موندم چطوری پای این فتنه رو بکشم بیرون از زندگی
منم تقریبا همچین مشکلیو با عمم دارم یه طن نمک نشناس و پررو که بخاطر محبتای زیاد پدرم هار شده چند وق ...
منم همینه وضعیتم ولی دیگ نمیشه ادامه داد این ادمارو باید یجا ریخت دور فقط دارم فکر میکنم اگ مستقیم بهش بگیم که اقا بسه دیگ تا همینجا بود برو پی کارت حالا ک هیچکس خونه ما نمیاد تو هم نباید بیای دیگ بسه . موندم اینکارو بکنیم یا نه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه مسئله دیگه هم هست باید ببینی بابات طرفت هست یا نه مثلا من بابام با اینکه عمم جلو خودش بهم توهین ک ...
بابای منم دقیقا مثل بابای توعه
ولی مسئله اینه عمهه شعور و شخصیت نداره که غیر مستقیم زیاد گفتم باز گورشو گم نکرده که هیچ فضولیاش و دخالتاش تمومی نداره
باباعه اصلا طرفم نیست از رو من رد میشه برای خواهرش ولی نمیتونم دیگ تحمل کنم .پسفردا ازدواجم ادم بخواد بکنه این فتنه ها نباید باشن ک موش بدوعونن باید کات شه این سیم حسادت و فضولی.نمیدونم کار درستیه یا نه مسقیم بهش گفتن ولی تنها راهه