2777
2789

۲۲ سالشه هر روز ۲ م برا خودش خرج میکنه من خرج نمیکنم ک بهشون فشار نیاد آخه تو این گردنی آدم زورش میاد خرج کنه . حالا خاهرم همش میاد با مامانم دعوا میکنه تیکه پرونی میکنه میگه تو فلانی حتی مرده های مامانمو فوش میده میاد پیش من میشینه میگه یادته مامان چن سال پیش باهات فلان رفتارو کرد من بدم میاد هی بخش میگم ول کن چته هی دنبال دعوایی ولی کو گوش شنوا مامان بابام جرعت ندارن بهش بگن بالا چشت ابروعه

خدا رحم کنه بهتونحتما یه مشکلی داره نیاز به توجه و محبت بیشتر داره که اینجوری میکنه....

نه فک نکنم 

نگا میاد ی حرفی بزنه اعصابتو خراب کنه بری باهاش دعوا کنی ک بعدش اون بگه تو مقصری 

خیلی هم منو کنترل میکنه گوشیمو چک میکنه ک من گوشیمو قایم میکنم ی جوریم ک جرعت ندارم برا کسی ویس بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فک نکنم نگا میاد ی حرفی بزنه اعصابتو خراب کنه بری باهاش دعوا کنی ک بعدش اون بگه تو مقصری خیلی هم ...

جدیدا جوری شده که آدمای سالم برا درامان موندن از آدمای مشکل دار باید به روانپزشک مراجعه کنن🫠😉

الان درسته خواهرتون مشکل داره ولی به نظرم شما یه سر به مشاور بزنید بلکه راهی جلوی پاتون بزاره

جدیدا جوری شده که آدمای سالم برا درامان موندن از آدمای مشکل دار باید به روانپزشک مراجعه کنن🫠😉الان ...

خودش ک ادعا داره من خیلی سالمم شما دیوانه هستین 

حالا این ب کنار خیلی لج میکنه اصن حرف تو کتش نمیره رفتیم مغاره طرف بهش گفت عطر ک میخای تست کنی سرشو فشار نده فقط بو بکش این زبون نفهم بازی دروارد ک طرف از مغازه بیرونمون کرد

خودش ک ادعا داره من خیلی سالمم شما دیوانه هستین حالا این ب کنار خیلی لج میکنه اصن حرف تو کتش نمیره ر ...

ولی به نظرم یه مدت باهاش دوست بشید میدونم خیییلی سخته ولی همش تاییدش کنید و بهش بگید خیلی دوسش دارید و...

شاید تغییر کرد

حس میکنم کمبود محبت داره

ولی به نظرم یه مدت باهاش دوست بشید میدونم خیییلی سخته ولی همش تاییدش کنید و بهش بگید خیلی دوسش دارید ...

نه اتفافا خیلی خودشو قبول داره میگه کی بهتر از من کلا همش دعا میکنم دانشگاه شهر دیگ قبول بشم دیگ تو این خونه نباشن