2777
2789

هفته پیش هم دو شب خونمون خواب بود باردار هم هست بچه اولش هم سه سالشه بعد میگه اصلا دست بچم گوشی ندید بعد بچش تا خود صبح بیدار بود منم امروز دانشگاه کلاس داشتم دیشب اصلا نخوابیدم خودش هم اصلا به بچش نمی رسید همش مادرم آرومش میکرد بعد حالا من بعداز ظهر از دانشگاه اومدم از صبح هم از هشت تا یک بعداز ظهر رفتم باهاش آزمایشگاه آزمایش هاشو داده دوباره بدون اینکه ناهار بخورم سریع رفتم دانشگاه اومدم خونه بچه اش هی گریه می‌کنه میگه گوشی می‌خوام میگه اصلا گوشی دستش ندید اصلا هم نمیاد بگیرتش بعد مادرم گفتش دیگه انقدر گریه نکن چته خب الان قهر کرده زنگ زده شوهرش بیاد ببرتش کل اون مدتی هم که آزمایشگاه بودیم بچش پیش مادرم بوده 

وااااا چه بد اینقدر بچه بی تربیت میشه 

بعدش مگه مامانش غریبه است ک ناراحت شده حالا یه چی هم ب بچه بگه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هورمون های بارداری زده بالا گناه داره درکش کنید بچه کوچک حاملگی کمی سخته بعضی ها برای اینکه بچه زود ...

بابا اصلا احساس مسئولیت نمی کنه نسبت به بچه بزرگش بخدا نزاشتیم ی ظرف بشوره حتی