2777
2789
عنوان

دلم برای زمان مجردی وعشق آن زمان خیلی تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 40 پست
دوره ای شده که طرف میگه عقد کردم بعد دلم برا دوست پسر سابقم تنگ شده!

شما مسئول قضاوت دیگرانی؟ منظور من از تاپیک استارتر مشخصه دلم برای خود اون شخص نه، برای اون موقعیت و احساسات و اون خاطرات. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این اوصاف هر روز دارم بیشتر از ازدواج زده میشم 😂ولی خب فکر نکنم دلمم واسه اینروزا تنگ شه زیاد چن ...

ازدواج ومسئولیت به عهده گرفتن واقعاسخته ازطرفی مجردی هم تاسنی خوبه منوازمتاهلی خانواده همسرم زده کردوگرنه همسرخوب نعمته

شما مسئول قضاوت دیگرانی؟ منظور من از تاپیک استارتر مشخصه دلم برای خود اون شخص نه، برای اون موقعیت و ...

درسته.منم مثل شما نه اینکه بخاطراون شخص بمیرم وفراموشش نکنم دل آدم واسه اوخاطرات وهیجانات تنگ میشه

عزیزم 🫂چی شد ک ازدواج کردی با کس دیگ ای ؟؟

شرایط و آمادگی ازدواج نداشت عزیزم، دانشجو بودیم هم کلاسی هنوزم هستیم سربازی کار سرمایه خونه ماشین راه طولانی داشت واسه رسیدن بهشون 

ازدواج ومسئولیت به عهده گرفتن واقعاسخته ازطرفی مجردی هم تاسنی خوبه منوازمتاهلی خانواده همسرم زده کرد ...

یجوری شده که آدم میترسه دیگه 

مسئولیت هاش هیچی، اینکه طرف عوض شه و اون ذوق و شوق اولیه فروکش کنه

تو اطرافیان ندیدم کسی راضی بوده باشه هرکیو میبینی ناله میکنه

یجوری شده که آدم میترسه دیگه مسئولیت هاش هیچی، اینکه طرف عوض شه و اون ذوق و شوق اولیه فروکش کنهتو اط ...

خیلیادروغ میگن اگه بدچراطلاق نمیگیرن اینجوری هم نیست.شمابادیدمثبت نگاه کن بایه آدم خوب ازدواج کردن خیلیم عالیه

شما مسئول قضاوت دیگرانی؟ منظور من از تاپیک استارتر مشخصه دلم برای خود اون شخص نه، برای اون موقعیت و ...

منم قضاوتی نکردم اونچیزی که هست رو گفتم خیلی احمقانه اس یک نفر با یه شخصی در رابطه باشه اما دلش برا احساسات و موفعیت نفر قبلی  تنگ بشه معذرت میخام فقط توجیه کردی خودتو... ولی به خودت مربوطه ،

شرایط و آمادگی ازدواج نداشت عزیزم، دانشجو بودیم هم کلاسی هنوزم هستیم سربازی کار سرمایه خونه ماشین را ...

خب عزیزم خوشبخت بشی تو با عقلت ازدواج کردی ، کار درست رو هم کردی 

عزیزم خودتو بزار جای نامزدت همین 

هر بژی کورد ✌

خیلیادروغ میگن اگه بدچراطلاق نمیگیرن اینجوری هم نیست.شمابادیدمثبت نگاه کن بایه آدم خوب ازدواج کردن خ ...

دقیقا همینطوره 

اگ ب لطف خدا خوشبخت بشی و با ی آدم درست و ایده آلت ازدواج کنی ک خیلیم خوبه 

هر بژی کورد ✌