2777
2789
عنوان

دلگیرم ازین دنیا

57 بازدید | 8 پست

برادرم با کسی که خانوادم ازش هیچ شناختی ندارن و ماهم ازش هیچ شناختی نداریم اولش درحد حرف گفتش بعدش تا ماگفتیم که باید بشناسیمش ,خودش رفته عقد کرده  باهاش ,وخانواده اون بدون وجود ما اینو قبول کردن و روز عقدش ما نبودیم ,و همه خانوادمو بلاک کرده برادرم ,زیادم توضیحی راجب خانواده اونا نداد,و گفت این بدیهاتونو فراموش نمیکنم  ,مگه میشه این همه بدی یکجا ,اما من بازم دلم براش میسوزه و نگرانشم ,زنگ زدم بلاکم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادتون مخالفت کردند ایشون اینکار کردن؟

بله خانوادم گفتن ما حق داریم اونو ببینیم ,و بشناسیم و رفتیم باهم ,خونشونو پیدا کردیم ,و رفتیم خونشون ,گفتیم باید خانواده ها همدیگه رو بشناسن ,اوناهم گفتن پسر خودتون  گیر داده ,و گفته فردا عقد کنن  ماهم گفتیم شما چطور خانواده ای هستید که به این زودی قبول کردین ,باید با ما اشنا میشدین اما این حرفای مارو برای برادرم گفته بودن  و اومد خونه جنجال بپا کردو رفت ,فرادشم عقد کرد باهاش 

تنها کاری ک الان میتونی براش بکنی ارزوی خوشبختیه

اره براش ارزوی خوشبختی میکنم اما ,نمیدونم ولش کنم یا نه ,بااین کاری که  اشک مادرمو دراورد ,و خانوادمونو بی ارزش کرد برخوردم باید چطور باشه ,

بله خانوادم گفتن ما حق داریم اونو ببینیم ,و بشناسیم و رفتیم باهم ,خونشونو پیدا کردیم ,و رفتیم خونشون ...

حرف خانوادت کاملا صحیحه باید شناخت صورت می‌گرفت 

دیگ نشستن زیرپاش انشالله خوشبخت شه

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

ممنونم ,من خواستم برم پیشش اما میگم اگر برم پیشش ممکنه بازم بهم بی احترامی کنه

نرو بعد مدتی خودش برمیگرده 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید