2777
2789
عنوان

بگیننننن

90 بازدید | 15 پست

من سرم یجوری میشه

بعد دکتر مغز اعصاب رفتم گف واس استرسع قرص داد

الان گوشم درد می‌کنه ترشح زرد داره  اندکی سزگیجم گرفتم بنظرتون عفونت گوشه یا مشکل از مغزمع😭

عزیزم من تاپیکات خوندم. شما استرس داری همش مال استرسه. به خودت استرس نده

عزیزم وقتی پنبه می‌زارم ترشح زرد داره گوشم سرگیجه گرفتم

سرمم یجوری میشه بنظرت از مغزه یا گوش بخدا خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس داری اینطوری میشیاسترس نداشته باش

واااا

چندروزه دارم ب امید خوب شدن تحمل میکنم ولی بدتر میشم

میترسم مغزم نشتی داده باشه درمانیم ندارع نمی‌دونم عفونت گوشه یا مال مغزم دیک از دکتر رفتن خسته شدم 

وااااچندروزه دارم ب امید خوب شدن تحمل میکنم ولی بدتر میشممیترسم مغزم نشتی داده باشه درمانیم ندارع نم ...

یه مدت کمتر از گوشی استفاده کن. اصلا سراغ گوگل و علائم بیماریا نرو. اونا رو بخونی بدتر میشی

یه مدت کمتر از گوشی استفاده کن. اصلا سراغ گوگل و علائم بیماریا نرو. اونا رو بخونی بدتر میشی

اصلا ب گوشی نیس حالم بده بخدا

اصلا استرس نیس بنظرم ی بیماری دارم داخلی عمومی مغز اعصاب زنان پوست رفتم 

اصلا ب گوشی نیس حالم بده بخدااصلا استرس نیس بنظرم ی بیماری دارم داخلی عمومی مغز اعصاب زنان پوست رفتم

خب دکترایی که رفتی چی گفتن؟

استرس اینطوری نیست که فورا تاثیرشو نشون بده. شاید چن ماه قبل استرس داشتی الان اثر خودش رو داره نشون میده

خب دکترایی که رفتی چی گفتن؟استرس اینطوری نیست که فورا تاثیرشو نشون بده. شاید چن ماه قبل استرس داشتی ...

داخلی گف خوبی کمبود منیزیم اینا

مغز اعصاب گف از استرسع

گفتم آزمایش بنویس گف نیاز نداری😭

داخلی گف خوبی کمبود منیزیم اینامغز اعصاب گف از استرسعگفتم آزمایش بنویس گف نیاز نداری😭

همون از استرسته. ولی واسه این که خیالت راحت بشه دوباره برو بهش بگو واست آزمایش بنویسه یا اینکه برو یه دکتر دیگه

ولی خیالت راحت همون از اعصابته. ان شاء الله که حالت خوب بشه☺ گلم مطمئن باش هیچی نیست

همون از استرسته. ولی واسه این که خیالت راحت بشه دوباره برو بهش بگو واست آزمایش بنویسه یا اینکه برو ی ...

میرم متخصص گوش اگ از گوشم نباشه صد درصد از مغزمع خیلی میترسم میشه دعام کنی

میرم متخصص گوش اگ از گوشم نباشه صد درصد از مغزمع خیلی میترسم میشه دعام کنی

ان شاء الله همه سالم و سلامت باشن. شما هم حالتون بهتر بشه. همون از اعصابته. منشاء همه ی مریضی ها از اعصابه. به همه جا ربط داره. پوست، گوش، مو، اندامهای داخلی

به همه جا ربط داره. نترس خیالت راحت ان شاء الله که هیچی نیست. خودتُ نترسون. مطمئن باش هیچی نیس