2777
2789
عنوان

پسره ی مزاحم ولم نمیکنه

99 بازدید | 9 پست

یکی از همکلاسیام گیر داده ک بهم یه کار پژوهشی رو توضیح بده درصورتی ک من واقعا بلد نیسم

گفتم بهش باشه در حدی ک بلد باشم قبل کلاس زودتر میام بهت توضیح میدم

ولی الان فک میکنم چ غلطی کردم اصن حوصلشو ندارم چجوری محترمانه بگم من نمیتونم بهت توضیح بدم 

راستش از اونجایی ک حس شیشم ما خانما قویه حس میکنم ازم خوشش میاد خیلی از مدل نگاه کردنش 

بهش بگو ببخشید با دوست پسرم قرار دارم نمیتونم 😂😂هر قسطی داشته باشه میره

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت میشه پیچوند

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چطوره بگم ببخشید من خونه دوس پسرمم نمیتونم بیام 🤣

اره یه جوری بگو ک فکر کنه دوست پسر داری اون موقع میره 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤