2777
2789
عنوان

از اونیکه میگفت تا ابد باهاتم چه خبر

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 34 پست
با عشق دارم براش شام درست میکنم و اونم با ذوق نگام میکنه و میگه امشب شام خانوم پزه دستپختت خوردن دار ...

عزیزمم 😍😍 حس خوبیه 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا قبرستونه به همین زودیااا

عع خدانکنه چرا

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
انشالله ولی هیچی توش نی 🤦

از چه لحاظ ؟

اینکه آدم کنار کسی که دوسش داشته باشه خیلی خوبه که🥲

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

ایشالا قبرستونه به همین زودیااا

عع خدانکنه چرا 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
عزیزمم 😍😍 حس خوبیه

قربونت برمم🥹 

خیلی حس قشنگیه یکی دوبارم اومد دستمو بوسید

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

از چه لحاظ ؟ اینکه آدم کنار کسی که دوسش داشته باشه خیلی خوبه که🥲

اولاش خوبه کسی که دوسش داری بعد یه مدت عادی ترین شخص برات بود نبودش فرقی نمی کنه البته برا من اینطور بوده

خدا بکنهههههه😑چون خییییییلی اذیتم کرد و عذابم داداینقد ازش متنفر شدم ک نابودیش آرزومه

واگذارش کن به خدا 

قربونت برمم🥹 خیلی حس قشنگیه یکی دوبارم اومد دستمو بوسید

عزیزم بمونید برای هم😍🤍

با چند متر فاصله از من داره تلویزیون نگاه میکنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
عزیزم بمونید برای هم😍🤍

خیلی ممنونم خوش قلب🫂🥰 اللهی بهترینا نصیب قلب مهربونت

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خیلی ممنونم خوش قلب🫂🥰 اللهی بهترینا نصیب قلب مهربونت

قربونت عزیزم 🤍🫂