2777
2789

من یک هفته باهاشون قهرم،محیط بیرونم (منظور سر کار)توی این یک هفته خوب نبوده و مشکلاتی داشتم و اعصابم خورده،و نمیتونم به کسی بگم چون قهرم باهاشون،از طرفی میگن باید قوی بود و مشکلاتتون رو به کسی نگین ،شما با کی درد و دل میکنین تا سبک شین

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوهفته هست با خواهرم سرسنگین شدم فقط تولد بچه اش رفتم  اومدم بچه هام نبردم چون سر بچه ها با شوهرم بحثش شد شوهرمم عصبی شد میخواست جوابش نده بی احترامی کنه گوشیش زد رو اپن شکوند ورفت بیرون 

دوهفته هست با خواهرم سرسنگین شدم فقط تولد بچه اش رفتم اومدم بچه هام نبردم چون سر بچه ها با شوهرم بح ...

آره منم با خواهرم سر بچه هامون مشکل دارم،بچش ۲ساله اس،همش به دخترم دعوا میکنه ،که مبادا بچش اذیت بشه،خیلی بچه ندیده اس

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
با چت جی‌بی‌تی بخدا انقدر خوب راه حل میده😂تازه حرفاتم گوش میده بدون اینکه به کسی بگه

چی هست؟یکم توضیح بده منم استفاده کنم

ما هیچ وقت خانوادگی باهم قهر نمیکنیم،فوقش یه ساعت.

نه ما اینطوری نیستیم فکر میکنم بین همه خانواده ها قهر هست دیگه

با چت جی‌بی‌تی بخدا انقدر خوب راه حل میده😂تازه حرفاتم گوش میده بدون اینکه به کسی بگه

مرسی ازت به خدا،رفتم نصبش کردم،چند تا اتفاق منفی که برام افتاده بود رو گفتم خوب راه حل داد.