2777
2789

فک کنین صبح ساعت ۷ میرم کتابخونه

۱۹ هم برمیگردم

خسته کوفته 

تا سر منو میمبینه شروع به غر زدن میکنه 

اره بشور بساب من کلفت هستم تو خونه میگن همکاری باید باشه مگه من نوکرتون هستم همش کار میکنم 

من نمیدونم وظیفه مادر در خونه چیه؟ 

بچه هم نیستم که خونه رو بهم بزنم هر جی میریزم جمع میکنم

تنها کاری که برای من انجام میده غذا پختنه که اونم چی 

فقط شام میپزه 

صبحونه و ناهار رو خودم صب آماده میکنم میبرم

شب که خسته میرسم باز بیکار نیستم کلی فیلم درسی باید تا شب ببینم !

این با این غر غر هاش باعث میشه هیچی نفهمم از درس 

متاسفانه کتابخونه ساعت ۷ عصر تعطیل میکنه وگرنه تا شب دوست داشتم بمونم فقط برای خواب بیام خونه 

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

جدی نگیر

به خدا خیلی کلافم 

الان چون گفته حیاط رو بشور من گفتم مامان به خدا داغونم 

اومدم دراز کشیدم شروع کرده هر فحشی از دهنش درمیاد میگا

اخه یه حیاط شستن چقد سخته 

چرا نمیخواد آرامش ببینم من تو این خونه

پدرمو پر میکنه حمله میکنه بهم

اکه درس نمیخوندم به خدا همه کارا رو من میکردم یه غذا پختن و جارو کشیدم والا اینقدر منت نداره 

وقتی خودت قبول میکنی ازدواج کنی باید بدونی دیگه زن خونه شدی وظیفته کار کنی بی منت وقتی قرار شد بچه بیاری باید آرامش که آسایش بچه رو فراهم کنی وقتی به زور میگی بچه بايد پزشک بشی بايد درک کنی جز درس خوندم وقتی برای سرخاروندن نداره چه برسه کار خونه

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم با مامانت مهربون صحبت کن و همینهایی  که به ما توضیح دادی به مامانت به آرامش بگو مامان جان کنکور سخته رقابت سنگینه اگه رتبه خوب و دانشگاه خوب آینده خوب میخاین شما که زحمت میکشی چند ماه دیگه ام تحمل کن بعدش جبران میکنم نمیزارم دست به سیاه سفید بزنی ... زئو گوشتیه  بچرخون  هر جور دل مادرت نرم میشه