2777
2789

مامانم تقریبا 60 ساله س انقد تو خونه حوصلش سر می‌ره نه دومادا میرن با ماشین یه زیارتی جایی ببرن نه عروسا انقد تو خونه حوصله ش سر می‌ره ، شوهر خودم از همه بدتر ، الان یه جا بریم بگم بذار مامانمم بیاد نمی‌ذاره ، منم که عاطفی ام انقد غصه میخورم که هیچ کاری نمیتونم کنم براش ، بابام هم رانندگی بلد نیست 

منم جز غصه خوردن کاری از دستم بر نمیاد چی کار کنم ؟

برید مسجد محل بالاخره کاروان زبارتی میبرن اینور و اونور بنویسید و بره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کاروانی چیزی نمیتونی بفرستیش؟

مسجدای هرمحله معمولا کاروان زیارتی برگزار میکنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
با کاروانی چیزی نمیتونی بفرستیش؟مسجدای هرمحله معمولا کاروان زیارتی برگزار میکنن

مامانم وابسته به دختراشه دوست داره با دخترا بره تنها با بابام خوش نمی‌گذره بهش

[QUOTE=379834330]تنها دوست نداره بره دوست داره با بچه هاش بره[/QUاون بچه ها هم خودشون یه زندگی مستقل دارن و نمیشه انتظار داشت؛ خودتم میگی نه داماد نه عروس روی خوش نشون نمیدن ـبا کاروان بگیرید برای هر دو. که نیازی به راننده گی نباشه. ـتو همون کاروان هم کلی رفیق پیدا میکنه و دیگه خوددش پای ثابت سفر با کاروان میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!