2777
2789

کسی که انقدر‌ وقیحه بعد از دو سال عاشقی میگه از روی صمیمیت دارم بهت خبر ازدواجمو میدم

میگه کاش الان با اون بیرون بودم

تا به فنا نره اروم نمیشم

.

لطفا اگه میخواین نصیحت کنین برید بیرون

چون نفرینای من بدجور میگیره

قطعا که حق طبیعیمه کسی ک دو سال خاستگارم بود و همه تصورم از اینده با اون بود وقتی ولم کرده انقدر عصبی باشم و نفرین کنم

اینجا فیلم و رمان نیست که بعد از جدایی و ازدواجش با یکی دیگه واسش ارزوی خوشبختی کنیم،اینجا زندگی واقعیه

کسی ک انقدر وقیحه که میدونه تو براش میمیری،میدونه دلخوشیش وسط سرطان خانوادش تویی ،بازم میره با یکی دیگه و روز اول عید بهت خبر میده که دارم با یکی دیگه اشنا میشم، لیاقتش نفرینه

به جهنم که جوون مردمه،من جوون مردم نبودم؟ از بوته اومدم؟

باور نمیکنم انقد ذهنم درگیر تو و اون دخترس که حتی دانش خانواده ب این ابکی رو یه ماهه نتونسم بخونم و اعصابم از‌بحثای ازدواجش ب هم میخورد...مخصوصا وقتی از‌شکست عاطفی نوشته بود،از اینکه وقتی طرفتون یکی دیگه رو انتخاب کرد ولش کنین💔گوه خوردین ک لم میدین و جای ما نظر میدین و نمیدونین چقدر سخته که بدونی با یکی دیگه بیرونه و تو اینجا عین جنازه ای

برات میمردم اما الان فقط‌خبر‌مرگت خوشالم میکنه وقیح جان💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
اتفاقا من زشت بودم🤣🤣🤣

عزمزمه تو زشت نیستی .. شاید شانس نداشتی ... خیلیا رو میشناسم خیلی زشتن شوهری خوبی کردن .. بعدشم شاید مصلحت خدا چند سال بعد یکی بیاد تو زندگیت که اصلا این پسره تو ذهنت هم نمونده باشه