2777
2789

اینقدر بدم میاد کسایی که احساسات شدید بروز میدن 

نمیتونن عصبانیتشون کنترل کنن

یا نمیتونن جلو گریشون بگیرن😒

حتی اگر کسی ازت هم فوت شده باید عقلانی رفتار کنی نه همش جیغ و داد شیون کنی مسئولیت ها بیفته گردن بقیه اعضای خانوادت😒

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

وا 

میخوای طرف بشینه لبخند ژکوند بزنه ازش عکس بگیرن وقتی عزیز از دست داده

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا میخوای طرف بشینه لبخند ژکوند بزنه ازش عکس بگیرن وقتی عزیز از دست داده

نه منظورم این نبود

من مادرم فوت شده بود خواهر بزرگترم کلا خانوادم خیلی اذیت میکردن همه مسئولیت ها افتاد گردن من پیگیری مراسم و همه چیز بخاطر همین خیلی اذیت شدم حالا باور کن از همشون بیشتر من مادرم رو دوست داشتم و براش قدم بر میداشتم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

نه منظورم این نبودمن مادرم فوت شده بود خواهر بزرگترم کلا خانوادم خیلی اذیت میکردن همه مسئولیت ها افت ...

عزیزم😔😔

خدا مادرتو رحمت کنه روحشون شاد باشه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی