2777
2789
عنوان

زن ها و مردهای چاق

127 بازدید | 9 پست

الان یه تاپیک دیدم در مورد افراد چاق و بوی گندشون و مزاحمت برای لاغرها در اتوبوس. 

آدم چاق هم حق داره سوار اتوبوس بشه و لباس قشنگ و رنگی بپوشه، سوار هواپیما بشه، و غیره. این یه نوع نگاه تبعیضانه هست. بعضی ها به چاقها نگاه از بالا به پایین دارن و فکر میکنن که یه مشت تنبل و بی اراده هستن. یا بهشون پیشنهاد دمنوش و غیره برای لاغری میدن. 

آدم چاق خودش میدونه که چاقه یا چاق شده و آیینه داره. میفهمه و حتما کارهایی براش انجام میده و میداده که موفق نبوده.  

همین رفتارهای تبعیضانه ما باعث میشه که چاقها کمتر ببرون برن تا دیده نشن

کمی با چاقها مهربان باشیم و تبعیض نذاریم و چاقیشون رو قضاوت نکنیم 

ضمنا من چاق نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت ندین ب حرف دیگران ، به عنوان یه لاغر همه اینارو تجربه کردم.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

انگار بهداشت کیلو میندازه هر کسی نره حمام و عطر و مام و.. نزنِ از الان به بعد بیشتر بو نیده

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

چاق نیستی ؟ ولی حسابی با این تاپیکت چاق ها رو کوبیدی 

اتفاقا آدمای چاق خیلی ناز  مهربون و خوش قلبن خنده رو و باحالندنیا بدون این آدما دنیای سرد و خاموش و خشکیه   اونا باید همه جا باشن تا در جریان بودن زندگی  ملموس بشه 

تا حالا نشنیدم هیچ کس راجع به آدمای چاق این چیزایی که شما گفتید و  بگه 

چاق نیستی ؟ ولی حسابی با این تاپیکت چاق ها رو کوبیدی اتفاقا آدمای چاق خیلی ناز مهربون و خوش قلبن خن ...

یعنی ندیدید که مورد قضاوت قرار میگیرن توی جامعه گلم؟ 

اتفاقا من دارم جانب داری میکنم متوجه نشدید گلم

یعنی ندیدید که مورد قضاوت قرار میگیرن توی جامعه گلم؟ اتفاقا من دارم جانب داری میکنم متوجه نشدید گلم

نه ندیدم  اتفاقا همه میگن که گوگولین 

اینایی که شما گفتید اولین باره می‌شنوم  و فقط شما گفتید و خیلیا خوندن  و شاید این حرفا ازاین به بعد دوباره گفته بشه  ولی شما نباید جریانو راه می انداختید 

نه ندیدم اتفاقا همه میگن که گوگولین اینایی که شما گفتید اولین باره می‌شنوم و فقط شما گفتید و خیلیا ...

متاسفانه در جامعه وجود داره!!! نمیشه جسم‌هامون رو به حقایق در جامعه ببندیم