2777
2789
عنوان

کسی تجربه قانون جذب رو داره

164 بازدید | 15 پست

تجربه رسیدن به خواسته هاتون ارزوهاتون ،یا با نوشتن یا با مدیتیشن رو دارین ؟ چقدر اعتقاد دارین ؟ 

اگر تجربه ای تو این زمینه دارین. ممنون میشم راهنمایی کنید 

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

من تجربه کردم و نتیجه های زیاد داد اما رها کردم و باز چند روزه شروع کردم

مثلا بازی فراوانی برای جذب رزق و روزی و پول

مثلا نوشتن و رسیدن

هرچی  ذهنت محدود باشه دیر تر میرسی به اونوچیز مثلا جذب ۱میلیون راحتتره برامون تووذهنمون تا ۱میلیارد  منم مشکل رو دارم

خدایا شکرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تجربه کردم و نتیجه های زیاد داد اما رها کردم و باز چند روزه شروع کردممثلا بازی فراوانی برای جذب ر ...

چقدر عالی توضیح دادی، ممنونم 

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

شکر گزاری محشرهچیزایی ک میخایی رو جوری بنویس ک انگار الان داری و بابتش شکر گزاری کنبشدت موثره تو جذب ...

بله ، اینو خیلی شنیدم. خودتون با این روش جذب داشتین ؟

بازی فراوانیو به منم یاد میدین لطفا؟

مثلا روز اول یه میلیون بهتون واریز میشه تا اخرشب باید خرجش کنی حق نداری قرضتو بدی یا پس انداز طلا کنی نیاز های زندگیتو میخری مثلا حوله جدید قیمت.... و خوراکی اسمش بگو مثلا نودل بسته ای فلان تومن ...و شیر...بستنی .... اینا مثلا یه میلیون 

روز دوم ۲میلیون میدن و باید خرج کنی

روز سوم ۳

روز چهارم ۴ و الی اخر تا هرروز بتونی انجام بده 

میتونی از اوکلا خرسد کنی از دیجی کالا یا هرجا تو قسمت سبد خریدت بندازی و قیمتا دستت بمونه 

خدایا شکرت 

بازی فراوانیو به منم یاد میدین لطفا؟

مثلا یا تو برگه دیگه ای میای هرچی ضروریه یا خوشحالت میکنه  و مینویسی و دیگه پیگیری نمیکنی واز ته دلت اونا رو بنویسی و حس کنی بهشون نیاز داری و باید بیان تو زندگیت 

بعد چند ماه یه جوری میان که اشک شوق میریزی 

خدایا شکرت 

ما ماشین نداریم. برا اتومبیل هم جواب میده؟

اگه ذهنت محدود نیس اره برای همه چی جواب میده

مثلا ماشین رویاهاتو    پرایده پژو هرچی رو که ذهنت باور داره رو بنویس و با جذییات 

من خودم ۱۶ساله کار رو یاد دارم ولی مثلا میگم ۱۰۰۰تومن تا ۱میلیارد بر خدا فرقی نداره و هردو براش ساده هس میتونه بده 

ولی ذهنم همش میگه از کجا   این بده 

و چیزهای بزرگ رو مینویسم و مثلا خوبم تجسم میکنم اما باز محدوده ذهنم

خدایا شکرت