2777
2789
عنوان

کسایی که بعد جدایی دوباره بهم برگشتن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 27 پست
بستگی داره اما همیشه خانوم باش و احترام بزار ب طرفت توکل کن به خدا مزار شهدا هم برو ازشون کمک بخواه ...

خیلی اشتباه داشتم و به طرف مقابلم توهین کردم ولی الان عذاب وجدان دارم پشیمونم 

البته اون هم اشتباه داشته ولی طبق چیزی که شنیدم گردن نمیگیره 

ولی بازم یه حسی بهم میگه باید همه چی دوباره درست بشه چون مطمئنم اگر خدا بخواد همه چی رو عوض میکنه..

حتما این کارها رو انجام میدم ممنون از راهنماییتون❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اشتباه داشتم و به طرف مقابلم توهین کردم ولی الان عذاب وجدان دارم پشیمونم البته اون هم اشتباه دا ...

ما زنا وقتی بهم میریزیم ممکنه هر چی بگیم بعدش یادمون نمیاد چی گفتیم اما مردا اینجوری نیستن یادشون میمونه و فک میکنن حرف دلمون بوده خوب فک کن راجبش اینکه برای تو چکار کرد صبوری کرد؟ کمکت کرد؟ اگه آدم زندگیت بود براش تلاش کن اگه نه بیخیالش شو...

دخالت بقیه رو از خودت دور کن همه کس دوست آدم نیست...اول خودتو باید عوض کنی ما همه تو رابطه هامون اشتباه میکنیم اینکه قبول نمیکنه اشتباهاتش رو جای فکر داره 

منم برات دعا میکنم حتما مزار شهدا برو شک نکن ب حرفات گوش میدن و کمکت میکنن.... 

ما زنا وقتی بهم میریزیم ممکنه هر چی بگیم بعدش یادمون نمیاد چی گفتیم اما مردا اینجوری نیستن یادشون می ...

بله فکر کرده همش حرف دلم بوده و از همه بدتر اینکه اون حرفارو به بقیه گفتم اونم برای من کاری نکرد

دقیقا حرفتون درسته منم اشتباهم همین بود که به خواهرش مثل خواهر خودم اعتماد کردم و همه چیو بهش میگفتم نمیدونستم داره باعث سرد شدن رابطمون میشه..

من فقط سیاست نداشتم و بلد نبودم واسه همین اینجوری شد اگر یکم ساده نبودم همه چی بهتر بود 

با وجود این همه مشکل به خدا امید دارم می‌دونم اگر اون بخواد ما دوتا رو برای هم تبدیل به فرشته می‌کنه اگر نخواد نمیشه دیگه ..

من فقط از خدا می‌خوام که شر و مشکلی توی ما برای همدیگه هست ازمون دور کنه و خیر و به صلاح همدیگه بشیم بعد آشتی کنیم ..

حتی میگم اگر عاشق نیستیم عاشقمون کن ..

خودمم نمیدونم دلیل این همه اصرارم نسبت به خدا چیه..

خیلی خیلی ممنونم ازتون❤️🙏🏻

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه میده

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4