2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه اش نفهمیدی ؟

گفت پنجتا یا نمی دونم ده تا سکه غرامت که اگه بی وفایی کردم ورو حرفم نموندم البته اگه اشتباه نکنم اینقد نگرانش بودم تعداد  سکه ها رو دقت نکردم  

۱۰تا زن به من پیشنهاد دادن بدون مهریه ازرواج موقت 

به نظر شما چکار کنم

واقعا میگم همشونم مطلقه اند

خودم مجردم و حدود۳۰هستم

من اصلاسمتشون نرفتم ولی اونها تو محلمون ساکنن میان دنبالم

وجدان صدای خداست.

۱۰تا زن به من پیشنهاد دادن بدون مهریه ازرواج موقت به نظر شما چکار کنمواقعا میگم همشونم مطلقه اندخودم ...

شما مردا گربه ماده بهتون پیشنهاد بده میدویین الان ده تا زن به دو پیشنهاد دادن  محلتون کجاعه زیاد آمار طلاقش انگار 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
۱۰تا زن به من پیشنهاد دادن بدون مهریه ازرواج موقت به نظر شما چکار کنمواقعا میگم همشونم مطلقه اندخودم ...

هر وقت اومدن جیغ بکش و فرار کن

تنهایی بیرون نرو....شب که دیگه اصلا

اگه تو کوچه تنها گیرت بیارن چجوری میخوای از خودت دفاع کنی😂

شما مردا گربه ماده بهتون پیشنهاد بده میدویین الان ده تا زن به دو پیشنهاد دادن محلتون کجاعه زیاد آما ...

اولا همه رو مثل هم قضاوت نکنید

من ادمیم ک بیشتر اهل درس و کتابم 

مثل مردای هوسران نیستم

واقعا گفتم محله ای ک تازه اومدیم ساکن شدیم 

خیلی امار طلاق داره

و من بیرون که میرم اینها میفتن دنبالم

وجدان صدای خداست.