نمیزاره دست به سیاه و سفید بزنه، اونوخت من به مامانم گفتم برای پسرم میخام اش دندونی بگیرم گفت نمیام😐💔اینا رو میبینم خیلی اعصابم خورد میشه چرا مامان من مث مامانای مردم نیست هیچوخت حمایتم نکرد بچه اولم بود تو اش دندونیش نبود، ولی مادرشوهرم واس سفره خواهرشوهرم میره خرید و اینور و اونور با کمر درد و پا دردی ک داره نمیزاره خواهرشوهرم دست ب هیچی بزنه بعضی وختا میگم خوش بحالش کاش منم یه همچین مامانی داشتم دلم گرفته واقعا☹️🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودتو ناراحت نکن تا روی پای خودت هستی هر کاری. از دستت بر میاد انجام بده اگرم نیومد نکن ول کن مادر منم همه کار برا خواهر برادراش کرد ب ما میرسه کمر درد
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
مادر شوهرت مثل مامان منه. ما سه تا دختر هستیم جور هر سه رو میکشه همه زحماتمون گردنشه ولی به شدت بدنش فرسوده شده اعصابش هم ضعیف شده آرامش نداره از زندگیش لذت نبرد . کار خوب رو مامان شما میکنه