2777
2789

اولی سیب به خاطر داشتن آنتی اکسیدان و ویتامین سی باعث زیبایی پوست میشه

دومی به 

سومی انار 

چهارمی روغن زیتون 

پنجم ماهی سالمون 

ژنتیک میگه که من اصلا بازی نمی کنم باهاتون قهرم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی سایتی ها کلا ژنتیک رو قبول ندارن و با یک دعا حتی تو ماه پنجم و شش جنسیت رو عوض میکنن 

با خوردن خوراکی ها همه چی جنین رو تغییر میدن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی نی سایتی ها کلا ژنتیک رو قبول ندارن و با یک دعا حتی تو ماه پنجم و شش جنسیت رو عوض میکنن با خوردن ...

میگن اسم نی نی سایت ک میاد تن داروین تو قبر میلرزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

جهان سوم به روایت متن :

جالبه حرف هم بزنی سریع میگن اینا رو فلان ائمه یا پیامبر گفتن تو قرآن اومده کافر هستی 🤐🤐🤐🤐

بیماری های روحی و روانی رو قبول ندارن فقط جادو دعا جن و طل سم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میگن اسم نی نی سایت ک میاد تن داروین تو قبر میلرزه

کلا تن خیلی ها میلرزه 

کاش دانشمندانها بیان یک سری مسائل رو از داخل همین سایت کشف کنن حیف این همه استعداد هست😅🙃😏🤐

نی نی سایتی ها کلا ژنتیک رو قبول ندارن و با یک دعا حتی تو ماه پنجم و شش جنسیت رو عوض میکنن با خوردن ...

عزیزم من خودم دانشجوی مامایی هستم و استادمون متخصص زنان هست گفتن علاوه بر ژن خوردن این خوراکی ها تاثیر داره

قطعا ژن حرف او می زنه 

اگه تاپیک های قبلیم رو بخونید من دانشجوی مامایی هستم و این خوراکی ها رو استادمون گفت تاثیر گذاره نه اینکه صرفا به خوراکی باشه فقط تاثیر مثبت ذاره

کلا تن خیلی ها میلرزه کاش دانشمندانها بیان یک سری مسائل رو از داخل همین سایت کشف کنن حیف این همه است ...

قطعا ژن حرف او می زنه 

اگه تاپیک های قبلیم رو بخونید من دانشجوی مامایی هستم و این خوراکی ها رو استادمون گفت تاثیر گذاره نه اینکه صرفا به خوراکی باشه فقط تاثیر مثبت ذاره

عزیزم من خودم دانشجوی مامایی هستم و استادمون متخصص زنان هست گفتن علاوه بر ژن خوردن این خوراکی ها تاث ...

خوب پس از همون استادتون بپرسید لطفا اسم ایشون رو هم بگید که ما نریم پیش همچین دکتری!!!!

اگر خوراکی تاثیر داشت کسی که رنگ پوست سفید بود با خوردن خوراکی رنگ پوستش تیره میشد ...

جالبه حرف هم بزنی سریع میگن اینا رو فلان ائمه یا پیامبر گفتن تو قرآن اومده کافر هستی 🤐🤐🤐🤐بیماری ...

قطعا ژن حرف او می زنه 

اینا رو هم استاد دانشگاه گفته که سطح سواد ش قطعا بالاتر از شماعه