2777
2789

اول اینکه عزیزم ذات بد وخوب ازدواج سنتی وعاشقانه نمیشناسه که ادم خودش وطرفش درست باشن ودرست انتخاب کنه تو ازدواجش هیچ مشکلی پیش نمیاد ثانیا دخترخاله خودم با شوهرش ۸سال دوست بود الان انگار هم خونم فقط زندگی میکنن حسی ندارن زیاد دیدم غیر دخترخالم 

منو دوتا دخترخاله دیگم وبافی دوستام همه سنتی ازدواج کردیم 

منو همسرم ۴ماه تلفنی صحبت کردیم وحضوری رفت واومد ۵جلسه خاستگاری ۵ماه نامزد بودم ۷ماه عقد کامل همسرمو شناختم بعد ازدواج کردیم  تواین دوره اشنایی هم اخلاقای غلط همو اصلاح کردیم مثلا من به جای الکی قهرکردن وداد وبیداد متوجه شدم همسرم منطقی وباصحبت اروم میشه و بحث  زن وشوهر توی زندگی ربطی به سنتی وغیر سنتی نداره منگاهی باهمسرم بحثم میشه ولی بازم به انتخابم شکی ندارم چون بهترین انتخابو داشتم بالا وپایین زندگی برا همه هست

کلا بنظرم نوع ازدواج مهم نیست ادمی ک باهاش ازدواج میکنی مهمه

نمیدونم بعضیا چرا مقاومت دارن رو این موضوع

بعدشم سنتی این نیست ک دست طرف رو بگیرن بزارن سر سفره عقد

سمت ما مث دوستیه‌ ک خانواده ها در جریانن‌

یعنی یکی دو سال باهم حرف میزنن تحت نظر خانواده بعدم ازدواج

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شمام که سنتی نبوده اول خودتون دوست بودین ۴ ماه

من اسمی از دوستی اوردم؟ یا شمابین. مابودید😂

همسرم اشنای شوهرخالم دوسال پشت سرهم ازم خاستگاری کرد جواب رد دادم بعدش دیگه فرصت خواست واسه اشنایی قبول کردم

ملاک خوشبختی سنتی دوستی نیست 

ملاک آگاهی و شناخته از همه

هر دو روش معایبی دارند 

چرا اینجا کسی این موضوع نمیفهمه 

دلیل نمیشه طرف سنتی یا دوستی ازدواج کرده بگه ن این خوب ن این بد 

یا دلیل نمیشه کسی مخالف با یکی از این روش بیاد نظر بده این بده این خوبه.

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

من اسمی از دوستی اوردم؟ یا شمابین. مابودید😂همسرم اشنای شوهرخالم دوسال پشت سرهم ازم خاستگاری کرد جوا ...

حالل چرا میخندی درست جواب بده دیگه زود عصبی نشو 

همون ۴ ماه هم دوست بودین دیگه 

مگه بقیه تا اخر عمر دوستی میکنن همون ۴ ماه یک سال

اینا رو ولشون کن فکر میکنن عقیده خودشون وحی منزله و ک.ون آسمون پاره شده اینا افتادن پایین برای همه نسخه بپیچن از زندگی خودشون 

چه صنعتی چه سنتی ایشالا با چشم باز باشه خوشبخت بشن جوونا

چشم اینا کور بشه

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼