2777
2789

دوستان اسمشو نمیدونم ولی قطعا دیدید همون مانتوهایی ک تا زیر زانو آن و عموما چین دارن بعد از روش ی کت نیم تنه میاد ک باید با ساق شلواری پوشیده بشه چ کفشی بپوشم 😑🤦🏻‍♀️کتانی و اسپرت ک نمیشه 

نظر شما چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا باهاش کتونی خیلی قشنگ میشه .. مثل مدل نیوبالانس ۵۳۰ سفید سرمه ای یا مدل نایکی کرم رنگش

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

منظورت سارافون و کتِ؟! امسال ترند شده؟

اون باید کتونی بپوشی

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

کتونیام همه ساق بلندن اخه🤦🏻‍♀️فکر میکنم ضایع میشه

خب باید بگیری

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

چ مدل کتونی ای بگیرم ب نظرت؟

ساده و ظریف باشه

رنگشم اگه لباسات تیره اس سفید بگیر