2777
2789

سلام کسی بوده آزش اول کم باشه بعد چندروز یهویی خیلی رفته باشه بالا؟ من خواهرم پنج روز پیش از داد ۱۵ بود امروز صبح دوباره تکرارش کرد الان گفتن جوابش بالای هزاره بنظرتون خطر داره ؟

نه درسته دیگه

من همین حدود بود بعد ۷یا ۸ روز نزدیک ۲۰۰۰ بود

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی استرس داره میگم چیزی نیست ولی میترسه بخاطر سقطای قبلیش

نه نترسه مشکلی پیش نمیاد ببین به خواهرت بگو به خاطر سقطاش زیر شکمشو با چادر ببنده مرتب که رحم بالا بمونه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

مبارکه خاله شدی  

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

۳ هفته از اولین روز آخرین پریودتون گذشته باشه  :  ۵۰-۵ mIU/ml

• ۴ هفته از اولین روز آخرین پریودتون گذشته باشه  : ۴۲۶-۵ mIU/ml

• ۵ هفته از اولین روز آخرین پریودتون گذشته باشه  : ۷۳۴۰-۱۸ mIU/ml

• ۶ هفته از اولین روز آخرین پریودتون گذشته باشه  : ۵۶۵۰۰-۱۰۸۰ mIU/ml

• ۸-۷ هفته از اولین روز آخرین پریودتون گذشته باشه  : ۲۲۹۰۰۰-۷۶۵۰ mIU/ml

• ۱۲-۹ هفته از اولین روز آخرین پریودتون گذشته باشه  : ۲۸۸۰۰۰-۲۵۷۰۰ mIU/ml

• ۱۶-۱۳ هفته از اولین روز آخرین پریودتون گذشته باشه  : ۲۵۴۰۰۰-۱۳۳۰۰ mIU/ml

• ۲۴-۱۷ هفته از اولین روز آخرین پریودتون گذشته باشه  : ۱۶۵۴۰۰-۴۰۶۰ mIU/ml

• ۴۰-۲۵ هفته از اولین روز آخرین پریودتون گذشته باشه  : ۱۱۷۰۰۰-۳۶۴۰ mIU/ml

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
خیلی ممنون☺

همسایه ما دور از خواهرت شیش تا رو سقط کرد اخر سر مامانم بهش گفت چادر ببند بست بچه اش موند ولی تا سه ماهه دوم اخراش مرتب ببنده

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش