2777
2789
عنوان

ازدواج با این شرایط

748 بازدید | 63 پست

یعنی من برم کار کنم 

خونه بخرم 

ماشین بخرم 

پس انداز کنم 

بعد برم زن بگیرم؟؟؟؟؟؟

اگه ازدواج اینه میخام صد سال سیاه نباشه 

زن و مرد باید با هم کار کنن به همه چی برسن 

یعنی من تا ۴۰ سالگی کار کنم 

همه چی رو فراهم کنم 

که یه نفر زن من بشه 

این چه ازدواجیه؟ 

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌

اون زن هم طراوت و جوونیشو زیبایی بدنشو انرژیشو خرج شما میکنه

و شما باید خیلی لیاقت داشته باشی

بدن خودشو داغون میکنه هیچوقت دیگه مثل قبل نمیشه تا فقط ی بچه بیاره واسه تو

بزرگش میکنه تربیتش میکنه رشدش میده

توام در مقابل همه اینا ک فقط نیمی از عظمت زن هاس کار میکنی و پول در میاری و زن و بچتو تامین میکنی و توی رفاه قرارشون میدی

خدایا بینهایت شکرت💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج نکن کسی مجبورت نکرده

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بگرد پیداکن دختر خوب حاضر باشه با این شرایطت بسازه ارزشش داره هستن همچین دخترایی اتفاقا خیلیم بادرک ان اینجور دخترا چون خودشون تجربه کردن میدونن پول به این راحتی بدست نمیاد توقع شونم پایین تره

اون زن هم طراوت و جوونیشو زیبایی بدنشو انرژیشو خرج شما میکنهو شما باید خیلی لیاقت داشته باشیبدن خودش ...

بچه میخایم چیکار 

من ۲۰ سال عرق بریزم کار کنم صاحب همه چی بشم تو این گرونی 

که یه نفر راضی بشه زن من بشه 

خب میخام نشه 

خونه باباش بمونه

نه بابا چه حرفیه

بشین تو خونه عمرا کارم نکن

من دختر میرم کار میکنم خرجتو میدم سر تا پاتو طلا میگیرم

فقط شرطم ایناس

حق طلاق و تحصیل و اشتغال و خروج از کشور و حضانت و مسکن به هیچ عنوان نباید داشته باشی

بشینی خونه رو بشوری بسابی جارو کنی لباسارو پشوری پهن کنی جمع کنی اتو کنی، سه وعده غذامو هرروز‌ بپزی، هروقت خواستم ازت تمکین کنی و با روی خوش ازم‌پذیرایی کنی

یک کلام بشی چراغ خونم

خونه و ماشین میخرم برا خودم به نامت نمیزنم ولی طلا میدم بهت هر چندوقت یبار

اهان نقصت اینه که حامله نمیشی جهنم و ضرر خودم‌میزام میدم بهت بچمو بزرگ کنی تربیتش کنی فامیلیش هم برای من چون‌من خرجتونو میدم

چون‌که ۲ تا بچه میخوام‌به هیچ عنوان نباید خونه رو ترک کنی باید بشینی بچه هامو بزرگ کنی

و به هیکلت برسی خدایی نکرده یوقت چاق یا لاغر نشی مرد عضله ای کمر باریک دوست دارم

قبول میکنی بسم الله بیام خواستگاریت

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
نه بابا چه حرفیهبشین تو خونه عمرا کارم نکنمن دختر میرم کار میکنم خرجتو میدم سر تا پاتو طلا میگیرمفقط ...

قبوله

آدرس بدم

کی تشریف میارید؟

اون زن هم طراوت و جوونیشو زیبایی بدنشو انرژیشو خرج شما میکنهو شما باید خیلی لیاقت داشته باشیبدن خودش ...

والا برا خودشون کار میکنن قبل ازدواج بعد ازدواج همون کارو میکنن حقوقشون دوبرابر میشه خرج رفاهشون میکنن هزار ماشالله دست به سیاه و سفیدم نمیزنن ی سرکار میرن جونشون درمیاد

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
چته امروز با این تاپیک‌هات پسر

دلم پره 

کسی که بخاطر بی پولی من رو رد کرد 

نصف دنیا هم واسه من بشه دیگه نمیخامش

قبولهآدرس بدمکی تشریف میارید؟

ادرس بده میام 

دلم میخواد برام‌زن باشی

بیرون که به هیچ عنوان حق نداری بری مگه با پدرم‌ 

مستخدم و اشپز و ایناهم که به هیچ عنوان بلاخره مرد گرفتم برا چی؟

یک روز غذام اماده نباشه هم‌کتک میخوری

صداتو برام بالا ببری هم از خجالتت درمیام حسابی

به هیچ عنوان هیچ منبع درامد دیگه ای هم نباید داشته‌باشی

والا برا خودشون کار میکنن قبل ازدواج بعد ازدواج همون کارو میکنن حقوقشون دوبرابر میشه خرج رفاهشون میک ...

زن به کسی میگن که با روزهای بد خواستگارش بسازه

نه اینکه تا ۴۰ سالگی منتظر بمونه یه مرد پولدار بره خاستگاریش