2777
2789

امروز عصر امتحان دارم کلا هیچوقت شب امتحان خابم نمیره هرگز 

هم کنکور یک ثانیه هم نخابیدم هم کنکور ارشد 1 ثانیه هم نخابیدم

این امتحانم خیلی هم مهم نیست و تازه خوب خاندم و کاملا تسلط دارم ولی بازم دو شبه نخابیدم

الانم گیجم و سردرد دارم دیشب کلی ماست و دوغ خوردم بی فایده بود

فقط میخام همان 1/5 ساعت امتحان سرگیجه و سردرد نداشته باشم همین برام کافیه

تا نخابی درست نمیشه.. اخه سر سنگین میشه.. یه دوش بگیر سر حالتر میشی.. من سردردم فقط با قرص استامینوفن یا نوافن خوب میشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
تا نخابی درست نمیشه.. اخه سر سنگین میشه.. یه دوش بگیر سر حالتر میشی.. من سردردم فقط با قرص استامینوف ...

آره خب دلیلش بیخایه

هر کاری کردم دیشب خابم نبرد پریشبم همینطور

منگم

کلا شب همه امتحان ها همینم

یکساعت فقط یکساعت بخابم خوب میشم ولی خابم نمیبره دست خودم نیست از خدامه بخابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من میگرن دارم با شیاف دیکلوفناک سریع بهتر میشی البته با مسکن ها هم میتونی بهتر باشی دوست عزیز

ممنونم عزیزم

اینایی که گفتی تا حالا استفاده نکردم

یعنی الان نمیشه خابم ببره فقط 1 ساعت بخابم ؟ راهی نیس؟

برو ی قرص سردرد بخور .چشاتو محکم بایه روسری ببند .یکی دو ساعت بخواب .به هیچی فک نکن به یه جای سر سبز کنارودخونه.یا یه  صحنه طبیعت فک کن  .من سر درد بگیرم این کمکم میکنه

فقط ه یکی بگو خوابت برد بیدارت کنه امتحان رو از دس ندی 

ممنونم عزیزم اینایی که گفتی تا حالا استفاده نکردم یعنی الان نمیشه خابم ببره فقط 1 ساعت بخابم ؟ راه ...

تاریک کن برو زیر پتو گوشی هم بزار دور باشه ازت انشاا... بخوابی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
برو ی قرص سردرد بخور .چشاتو محکم بایه روسری ببند .یکی دو ساعت بخواب .به هیچی فک نکن به یه جای سر سبز ...

دیشب خاستم بخورم هیچی قرص نداشتم

همه را انداختم دور چند وقت پیش که یخچال را تمیز کردم