2777
2789

عزیزم درمان قطعی برای کولیک نیست باید دوره اش بگذره ، فقط یه سری قطره ها یکم تسکین میده ک اونم هر بچه ای با یه قطره سازگاری باید خودت امتحان کنی مثل پدیا لاکت ، بیبی کر، کولیک ایز، کولیک اید ، گریپ واتر و....

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
عزیزم درمان قطعی برای کولیک نیست باید دوره اش بگذره ، فقط یه سری قطره ها یکم تسکین میده ک اونم هر بچ ...

ممنون عزیزم. بنظرت دوره اش چندماه طول میکشه.بعدقطره اینفاکول چطوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم. بنظرت دوره اش چندماه طول میکشه.بعدقطره اینفاکول چطوره

واسه پسر من دو ماه شدت داشت دیگه بعد از دوماهگی آروم آروم تموم شد ، ولی خب تا شش ماه شاید طول بکشه ، اگه شیر خودتو میخوره تو تغذیه ات مراعات کن، من تو اون دوماه حبوبات اصلا نمی‌خوردم ، کاهو و کلم و خیار و این چیزا خیلی بندرت ، لبنیات هم چون آلرژی داشت اصلا نمی‌خوردم 

این قطره رو ندادم من همونا ک گفتم دادم ، خودت باید ببینی وقتی میدی تو شدت گریه هاش تاثیر داره یا نه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
واسه پسر من دو ماه شدت داشت دیگه بعد از دوماهگی آروم آروم تموم شد ، ولی خب تا شش ماه شاید طول بکشه ، ...

مرسی عزیزم سلامت باشی خداپسرگلتوبرات نگه داره وهمیشه شاهدخوشبختی وموفقیتش بشی ایشالا 

عزیزم فقط باید صبور باشی تا دوره‌اش بگذره، برای ما از دو ماه و نیم به بعد کم کم بهتر شد، ما هم تقریباً اکثر قطره‌ها رو امتحان کردیم اما بیبی کر بنظرم آرومترش میکرد، شما هم امتحان کن شاید جواب بده، درسته سخته، بیخوابی داره اما چشم رو هم بذاری میگذره

زیباترین حرفت را بگو💚